Western Digital Purple 32GB Surveillance microSD

SKU: 88WDP32GB

13.95

  • 32 GB
  • microSD

9 op voorraad

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

Overzicht

Western Digital Purple 32GB Surveillance microSD.

De WD Purple microSD kaart is het resultaat van een uitgebreide analyse van drie generaties industriële producten die specifiek gericht zijn op de bewakingsmarkt. Met zijn hoge uithoudingsvermogen en capaciteiten biedt de WD Purple microSD-kaart langdurige opslag op de camera, en de ondersteuning voor kaartstatusbewaking maakt preventief opslagbeheer mogelijk. Het biedt uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid om te voldoen aan de 24/7 continue high-definition video-opname-werklast die vereist is door het groeiende aantal bewakingstoepassingen. Vertrouw op Western Digital om WD Purple te leveren – de ideale microSD-opslag voor videobewakingscamera’s en randapparatuur.

Ontworpen voor bewaking. Voortbouwend op de erfenis van WD Purple harde schijven, is deze kaart ontworpen met de juiste robuustheid, prestaties en functies voor always-on videobewakingscamera’s en edge-apparaten.

De WD Purple microSD-kaarten zijn ontworpen voor continu 24/7 opnemen mocht uw camera de verbinding met de NVR verliezen, wat extra vertrouwen geeft in uw videobewakingsoplossing.

Bij compatibele camera’s kunt u met de kaartstatusbewaking een melding krijgen wanneer het tijd is om uw WD Purple microSD-kaart te repareren, zodat u preventief opslagbeheer kunt uitvoeren.

Ondersteunt -25 ° C tot 85 ° C temperatuurbereik; vochtbestendig. U kunt er gerust op zijn dat deze kaart is ontworpen voor continu gebruik in extreme weersomstandigheden en in verschillende klimaten.

Een breed scala aan capaciteiten voor verschillende combinaties van cameraresolutie, framesnelheid, opnameduur en event trigger configuratie.

 

Kenmerken

  • Speciaal ontworpen voor gebruik in CCTV-apparaten
  • Lange levensduur tot 2 jaar continu opnemen
  • Grote opslagcapaciteit
  • Vochtigheid en temperatuur tolerant

 

In de doos

  • 1 x Western Digital Purple 32GB Surveillance microSD

 

Download

Technische gegevens

 

Extra informatie

Kleur

Paars

Merk

Western Digital

Opslag

32GB

Soort

Opslag

Andere suggesties…

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016