SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Soort

Toebehoren

Voeding

Pulsar

Het bedrijf PULSAR werd opgericht in 1994 en heeft29jaar ervaring, is het belangrijkste profiel van het bedrijf de productie van apparaten en accessoires voor alarmsystemen, toegangscontrole en CCTV.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Soort

Toebehoren

Voeding

Met meer dan 200 personeelsleden produceert een hoge van producten. Het oorspronkelijke Poolse bedrijf heeft Europese waarden en produceert zelfstandig componenten van de hoogste kwaliteit.

Security Discounter neemt bij Pulsar Poe Switches af, 12 volt voedingen, kluizen voor NVR’s en een hele lijn patchkasten.
De producten van Pulsar worden in elke productiefase aan meerdere inspecties onderworpen. Rekening houdend met de wettelijke en functionele aspecten, worden de producten onderworpen aan LVD- en EMC-tests in geaccrediteerde testlaboratoria, wat wordt bevestigd door de huidige CE-certificaten en certificaten voor overeenstemming met de alarmsysteemnorm PN-EN 50131 voor geselecteerde producten. Pulsar voldoet ook aan de vereisten van de RoHS-richtlijn met betrekking tot de beperking van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische apparatuur.

De voedingen van Pulsar zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij beveiligingscamera’s. Ook de Poe switches zijn ontwikkeld voor het gebruik bij camerabewaking.

De missie en doelstellingen van het bedrijf
De missie van het bedrijf is ongeëvenaarde klantenservice en levering van producten:

 1. betrouwbaar
 2. tegen aantrekkelijke prijzen
 3. van de hoogste kwaliteit en tegen handige logistieke voorwaarden

Pulsar probeert de klant een gevoel van comfort te bieden en voldoen aan de verwachtingen met de professionaliteit en flexibiliteit van ons handelen. We waarderen de bijdrage van elke medewerker aan het bereiken van gemeenschappelijke doelen, we vertrouwen hen en respecteren hun persoonlijkheid. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor ons werk.

Het belangrijkste doel is om de juiste werkomgeving, managementmethoden en relaties tussen werknemers te bieden om hun motivatie te vergroten, evenals:

 1. volledige klanttevredenheid met de diensten en producten van het bedrijf
 2. promotie van het bedrijf en het merk PULSAR
 3. modernisering van de productietechnologie
 4. het handhaven van de positie van een betrouwbare en betrouwbare leverancier van producten/diensten, waaronder producten die moderne constructieve en technologische oplossingen vereisen
 5. onderhouden van klantenservice op het hoogste niveau
 6. versterken van relaties met bestaande klanten en leveranciers
 7. verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem
 8. het verbeteren van processen en het verhogen van de economische efficiëntie van het bedrijf

Deze activiteiten zorgen voor de continue ontwikkeling van het bedrijf en de verhoging van de kwaliteit van de vervaardigde producten.