SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Soort

Toebehoren

Overige

Inbraak- en brandpreventie toebehoren

Bij overige toebehoren vindt u verschillende producten op het gebied van inbraak- en brandpreventie. Variërend van koppelstukjes tot aan kluizen voor uw VCR adapters. Naast preventieve beveiliging is het namelijk ook zeer belangrijk dat uw het gebouw fysiek goed beveiligd. Onze experts van Security Discounter kunnen advies geven aan de hand van uw huidige situatie, dus schroom daarom niet om contact met ons op te nemen.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Soort

Toebehoren

Koppelstukken

Koppelstukken zijn van groot belang om het bereik van de kabel te vergroten. Het kan soms ook zo zijn dat een camera een andere output heeft dan de input. Hiervoor zijn BNC naar tulp koppelstukken ontworpen. Deze koppelstukken waarborgen de continuïteit van de camera’s en zorgen ook voor een betere kabelmanagement.

Preventieve beveiliging versus fysieke beveiliging

Naast preventieve beveiliging (zoals onder andere camera’s, sloten, brandmelders, etc.) om eventuele inbraken te voorkomen, is het ook van groot belang dat er nagedacht wordt over de fysieke beveiliging van bijvoorbeeld de systemen waarop de beelden worden opgeslagen. Daarom is het altijd handig om na te denken over kluizen waarin de recorders opgeslagen staan. Dit zorgt ervoor dat mensen een stuk minder makkelijk de beelden zouden kunnen wissen en dat de beelden met meer zekerheid bewaard worden.

4-kanaal-kluizen versus 8-kanaal-kluizen

Bij Security Discounter maken wij een onderscheid tussen twee kluizen, namelijk een kluis voor een 4 kanaals DVR en een kluis voor een 8 tot 16 DVR recorder.

Afhankelijk van uw situatie is het handig om een van deze kluizen aan te schaffen. Als u niet meer dan 4 camera’s nodig heeft in het gebouw is een 4-kanaal-kluis meer dan voldoende. Mocht u in de toekomst uw systemen willen gaan uitbreiden dan het is handig om voor de 8 of 16 DVR recorder kluis te gaan. Er zit immers geen verschil tussen de grote van de 8 en 16 DVR recorder-kluis.

Consumenten denken vaak dat een DVR kluis onnodig is, maar dit maakt uw zaak een stuk sterker mocht u schade oplopen. Daarnaast laat u op die manier aan de verzekering zien dat u nagedacht heeft over de beveiliging en er alles aan gedaan heeft om eventuele inbraken te voorkomen. Dit zal u helpen bij eventuele toekomstige schadeclaims. Voor het afsluiten van sommige verzekeringen is dit zelfs een vereiste.

Persoonlijk advies op maat

Aangezien elke beveiligingssituatie voor iedereen er anders uitziet, is het altijd handig om een van onze experts te contacteren. Onze experts van Security Discounter zijn gedreven om u advies op maat te geven. Als u een afspraak maakt met een van deze experts zal deze langskomen en voor uw situatie een oplossing op maat aanbieden. Via de contactpagina kan u een afspraak maken met een van onze experts om een beveiligingssysteem te laten installeren. Wij zullen het gehele huis doorlopen en vervolgens aan u een advies op maat geven zodat uw woning, bedrijfspand of andere ruimte van de beste preventieve en fysieke beveiliging zal worden voorzien.