SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Soort

Toebehoren

Patchkast

Netwerkoplossingen zijn op een nette en eenvoudige wijze op te bergen in serverkasten en patchkasten. Omdat het internet vandaag de dag onmisbaar is geworden, maken steeds meer bedrijven gebruik van een patchkast. Dit is een kast die al uw netwerkoplossingen in een verzameling bundelt, zodat het veilig en goed beschermd kan worden opgeborgen.

Een patchkast installeren vergt de nodige voorbereiding. Dankzij handige gebruiksaanwijzingen kunt u een hoop zelf regelen. Lukt het u toch niet om al uw netwerkoplossingen in de patchkast te bundelen, dan raden we aan om professionals in te schakelen. Zij zijn expert op het gebied van patchkasten en kunnen deze zorgeloos voor u installeren.

Voorkom dat het hart van uw zaak wordt aangetast, door een beschermende patchkast te kopen.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Soort

Toebehoren

Patchkast kopen

Voordat u een patchkast in huis haalt is het verstandig om eerst te weten wat het precies inhoud. Een patchkast is als het ware vergelijkbaar met een meterkast, maar is dan ingericht zodat uw netwerkoplossingen beschermd blijven. In een patchkast komen allerlei kabels samen die gemakkelijk aangesloten kunnen worden met uw switch, modem of router. Vanuit een patchkast kut u deze kabels gemakkelijk met andere apparatuur verbinden.

Kortom, de patchkast bundelt al uw netwerk-gerelateerde producten, die essentieel zijn om de bedrijfsvoering in gang te houden. Bij Security Discounter hebben wij diverse kasten op voorraad die uw oplossingen beschermen en veilig bewaren.

Voorkom vervelende gevolgen  door tijdig uw preventie-artikelen in huis te slaan. Security Discounter is dé place to be voor brandmelders, alarmsystemen, patchkasten, UPS, beveiligingscamera’s en andere accessoires.