Levering

Geen verzendkosten in BENELUX
Bij een bestelling van €60,- excl. BTW of meer wordt deze geheel gratis verzonden.
Bij een bestelling onder de €60,- excl. BTW zijn de verzendkosten €6.95 Euro excl. BTW.
De juiste verzendkosten worden direct bij uw bestelling getoond.

Bestelling en betaling door middel van iDEAL:
Gratis bij een bestelbedrag hoger dan €60,- excl. BTW. Uw pakket wordt direct verzonden.

Bestelling en betaling door middel van vooroverboeking:
Gratis bij een bestelbedrag hoger dan €60,- excl. BTW.
Let op: uw bestelling wordt pas in behandeling genomen als de betaling bij ons is ontvangen, houdt u bij het handmatig overmaken van uw betaling per bank rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen

Bestelling en betaling door middel van creditcard of PayPal:
Gratis bij een bestelbedrag hoger dan €60,- excl. BTW
Let op: uw bestelling wordt pas in behandeling genomen als uw betaling bij ons is ontvangen, houdt u bij het overmaken van uw betaling met creditcard of PayPal rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen. Gebruikelijk krijgen wij direct autorisatie.

Niet thuis : 
Bent u niet thuis als de bezorger uw pakket komt bezorgen dan probeert de bezorger uw pakket af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuiscode’ bij u achter. Met deze code kunt u een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als u niets doet, komen ze op de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer bij u langs.

Ook als u niet thuis bent bij een tweede bezorgpoging laat de bezorger een kaartje bij u achter. Hierop staat bij welke  locatie u het pakket kunt ophalen. U heeft dan twee weken de tijd om uw pakket op te halen op vertoon van een geldig legitimatie bewijs. Na twee weken wordt het pakket teruggestuurd naar Security Discounter

Afhalen:
U kunt uw bestelling afhalen bij onze vestiging in Den Haag. Zodra uw bestelling gereed is voor afhalen nemen wij telefonisch en/of via mail contact met u op. Indien u nog geen bericht van ons heeft gekregen ligt uw bestelling dus nog niet voor u klaar!

Afhaaladres:
Security Discounter
Singel 21
2427 GS Den Haag  (ZH)

Let op : Dit is geen showroom