SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Audio

Beeld

Bekabeling

Microfoon

Soort

Voeding

Video deurbel

Met een video deurbel naast uw voordeur kunt u op afstand zien wie er voor de deur staat! Een deurbel met camera combineert geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijkheid om een complete oplossing te bieden voor het beveiligen van uw woning! Security Discounter biedt video deurbellen en intercoms van EzViz, Partizan en HikVision aan.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Audio

Beeld

Bekabeling

Microfoon

Soort

Voeding

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Voordelen van een video deurbel

Een video deurbel biedt verschillende voordelen, waaronder:

1. Beveiliging: Ze stellen gebruikers in staat om te communiceren met bezoekers voordat ze toegang verlenen. Dit verhoogt de veiligheid van je huis en helpt om ongenode gasten af ​​te schrikken.

2. Gemak: Je kunt vanaf elke locatie met je smartphone of tablet zien wie er voor de deur staat en communiceren met bezoekers, zelfs als je niet thuis bent. Dit is handig voor het ontvangen van pakketten, het begroeten van gasten of het afwijzen van ongewenst bezoek.

3. Diefstalpreventie: De aanwezigheid van een zichtbare video deurbel kan potentiële inbrekers afschrikken, waardoor de kans op inbraak en diefstal wordt verminderd.

Wat mag wel en niet met een video deurbel?

Momenteel ontbreekt het aan specifieke wetgeving die specifiek gericht is op video deurbellen of deurbellen met camera’s. In plaats daarvan gelden de bestaande regels die bedoeld zijn voor beveiligingscamera’s. Deze regels verbieden het filmen van de openbare weg met slimme deurbellen, vanwege mogelijke schendingen van de privacy van voorbijgangers. Het recht om ongestoord over straat te gaan is een fundamenteel recht. 

Wat wel mag, is de video deurbel richten op privéterrein. De camera moet hierbij ook duidelijk zichtbaar zijn. Wanneer je besluit om de openbare weg te filmen, moet je rekening houden met de privacy van mensen, wat valt onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een video deurbel?

Er zijn een hoop verschillende belangrijke functies om op te letten bij het selecteren van een video deurbel. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens het selecteren van de beste video deurbel voor jouw woning. Allereerst is het essentieel om te controleren waar de stroomvoorziening vandaan komt. Als er geen stroomvoorziening beschikbaar is of als deze niet compatibel is, is het raadzaam om te kiezen voor een draadloze deurbel. Hierdoor kan de video deurbel worden gebruikt zonder directe stroomaansluiting.

Een deurbel met camera koop je immers voor de camera. Kijk dus ook goed naar wat voor kwaliteit het beste bij uw wensen past. De kijkhoek van de camera bepaalt het gezichtsveld. Een groter aantal graden resulteert in een breder gezichtsveld. Dit is handig om een vollediger beeld van de situatie te krijgen. Ook is het zeer handig om een camera met nachtzicht te hebben. Dit geeft een stuk beter zicht dan simpelweg een lamp naast uw camera te hangen.

Het is ook handig om te kunnen communiceren met de persoon die voor je deur staat. Zo kun je bijvoorbeeld vragen of de pakketbezorger het pakket bij de buren kan afleveren, of wellicht een andere boodschap doorgeven op afstand.

Ook de videobeelden moeten ergens opgeslagen worden. Het is mogelijk om zowel de beelden in de cloud op te slaan als in een SD kaart. Let er even op of er een abonnement nodig is om de beelden in de cloud te kunnen bekijken. Ook een nuttige toevoeging aan een slimme deurbel is de bewegingssensor. Hiermee ontvang je een melding zodra iemand binnen het bereik van de bel komt, nog voordat ze op de deurbel hebben gedrukt. Dit geeft je de gemoedsrust om te weten wie er in de buurt van je voordeur komt.

Voor een optimale werking van de video deurbel is een stabiel wifi-signaal van groot belang. Veel slimme deurbellen maken gebruik van een 2.4 GHz wifi-netwerk, hoewel sommige ook compatibel zijn met het 5.0 GHz signaal. Daarnaast is het van belang dat er een sterk signaal aanwezig is op de locatie waar de bel is geïnstalleerd. Een zwak signaal kan namelijk de videokwaliteit beïnvloeden en problemen veroorzaken met pushmeldingen.

Video deurbel kopen?

Of u nu op zoek bent naar een simpele videodeurbel op draadloze verbinding, of een geavanceerde video deurtelefoon, bij ons vindt u de beste video deurbellen voor iedere situatie. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij ons wordt een kwaliteitscamera met nachtzicht of een heldere ingebouwde microfoon als standaard beschouwd. Wij streven naar een meerwaarde met onze video deurbellen, die daadwerkelijk bijdragen aan de veiligheid en comfort van uw omgeving en woning.