SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Sets

Soort

Toebehoren

Alarmsysteem set

Alarm sets kopen voor een betere beveiliging in huis

Een goede beveiliging van uw huis gaat verder dan het installeren van kwalitatief goede sloten op ramen en deuren. Een alarm set kopen kan heel interessant zijn om de beveiliging van uw woning te optimaliseren! Met alarm sets worden inbrekers namelijk ook afgeschrikt, wanneer zij eenmaal in uw woning zijn. Sloten bieden op zo’n moment geen weerstand meer aan de ongewenste gasten. Alarm sets kopen kan bij Security Discounter! In ons assortiment bieden we een breed scala aan alarmsets aan.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Sets

Soort

Toebehoren

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Verschillende soorten alarm sets kopen

De alarm sets in ons assortiment bestaan uit verschillende componenten. Zo vindt u in deze sets met beveiligingscomponenten een handig bedienpaneel, een afstandsbediening om de verschillende componenten te kunnen bedienen en inbraakpreventiecomponenten. Denk hierbij aan magneetcontacten, een draadloze PIR detector, enzovoorts. Het systeem is zo ontwikkeld, dat deze alarm sets heel eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Bekijk vooraf goed welke beveiligingsrisico’s zich binnen uw woning voordoen. Op basis hiervan kunt u een van de camera sets kopen uit ons assortiment. Hiermee kunnen de verschillende beveiligingsrisico’s in een keer worden afgedekt.

Voordelen van een alarmsysteem set

– Beveiliging: Een alarmsysteemset zorgt voor een verhoogd niveau van beveiliging voor uw huis of bedrijfspand. Het detecteert en waarschuwt u voor mogelijke inbraakpogingen, waardoor u tijdig actie kunt ondernemen.

– Afschrikkende werking: Het hebben van een zichtbaar alarmsysteem kan potentiële inbrekers afschrikken. Criminelen zullen sneller geneigd zijn om een doelwit over te slaan als ze zien dat er een alarmsysteem aanwezig is.

– Snelle respons: Een alarmsysteemset kan in geval van een inbraakpoging direct een melding sturen naar een meldkamer of uw smartphone, waardoor er snel actie kan worden ondernomen. Dit verhoogt de kans op het vangen van de dader en het minimaliseren van schade.

– Veiligheid bij brand: Veel alarmsysteemsets zijn ook uitgerust met rook- en branddetectoren. Hierdoor kunt u snel gealarmeerd worden bij rookontwikkeling of brand, waardoor u en uw eigendommen beter beschermd zijn.

– Toegangscontrole: Sommige alarmsysteemsets bieden de mogelijkheid voor geïntegreerde toegangscontrole. Dit stelt u in staat om de toegang tot uw woning of bedrijfspand te beheren en te controleren, bijvoorbeeld door het gebruik van codes of pasjes.

Gemoedsrust: Het hebben van een alarmsysteemset geeft u gemoedsrust, wetende dat uw eigendommen en uw veiligheid beschermd zijn. U kunt met een gerust hart uw woning verlaten, wetende dat het alarmsysteem waakzaam is.

Mogelijkheid om alarm sets uit te breiden

Een van de grote voordelen van de alarm sets die in ons assortiment worden aangeboden, is het feit dat ze heel eenvoudig uit te breiden zijn. Niet alleen met beveiligingscomponenten van de fabrikant van onze alarm sets zelf. Ook kan het alarmsysteem gecombineerd worden met componenten van andere beveiligingsfabrikanten. Op deze manier kunt u het alarmsysteem helemaal naar uw eigen wensen inrichten! Naast de mogelijkheid om het systeem te bedienen via de afstandsbediening, kan deze ook gebruikt worden in combinatie met een app op uw smartphone. Zo wordt de bediening hiervan nog eenvoudiger!

Wilt u meer weten over de werking van onze alarm sets? Of wilt u de alarm sets combineren met andere beveiligingscomponenten uit ons assortiment? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op.

Draadloze alarmsystemen sets

Wanneer u op zoek bent naar de beste alarmsysteem sets, dan bent u bij Security Discounter aan het juiste adres. Wij bieden de optimale beveiliging voor uw woning of bedrijfspand.

Een draadloos alarmsysteem wordt alsmaar populairder. Het systeem kan worden gekoppeld aan een bestaand wi fi modem en zorgt ervoor dat u altijd een werkende verbinding heeft zonder bedrading.

Kies voor Security Discounter

Of u nu op zoek bent naar losse alarmsystemen , of zoekt naar specifieke onderdelen, ook dan bent u bij Security Discounter aan het juiste adres. Met een breed aanbod aan mogelijkheden staan we graag voor u klaar bij het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. 

Veel gestelde vragen

Welke componenten zijn inbegrepen in een alarm set?

Een alarm set bestaat doorgaans uit een bedienpaneel, afstandsbediening en inbraakpreventiecomponenten, zoals magneetcontacten en draadloze PIR-detectors. Deze componenten zorgen voor een effectieve beveiliging van uw woning.

Kunnen alarm sets worden uitgebreid met extra beveiligingscomponenten?

Ja, alarm sets bieden de mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden. U kunt niet alleen componenten van dezelfde fabrikant toevoegen, maar ook componenten van andere beveiligingsfabrikanten combineren om het alarmsysteem aan uw specifieke behoeften aan te passen.

Hoe kan een alarm set worden bediend?

Een alarm set kan worden bediend via het meegeleverde bedienpaneel en de afstandsbediening. Daarnaast bieden sommige systemen de mogelijkheid om het alarmsysteem te bedienen met een app op uw smartphone, waardoor de bediening nog eenvoudiger wordt.

Is het mogelijk om het alarmsysteem te integreren met andere beveiligingscomponenten?

Ja, het alarmsysteem kan worden gecombineerd met andere beveiligingscomponenten uit ons assortiment. Hierdoor kunt u een uitgebreide beveiligingsoplossing creëren die aan uw specifieke wensen voldoet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.