SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Bekabeling

Sets

Soort

Toebehoren

Alarmsysteem set

Alarm sets kopen voor een betere beveiliging in huis

Een goede beveiliging van uw huis gaat verder dan het installeren van kwalitatief goede sloten op ramen en deuren. Een alarm set kopen kan heel interessant zijn om de beveiliging van uw woning te optimaliseren! Met alarm sets worden inbrekers namelijk ook afgeschrikt, wanneer zij eenmaal in uw woning zijn. Sloten bieden op zo’n moment geen weerstand meer aan de ongewenste gasten. Alarm sets kopen kan bij Security Discounter! In ons assortiment bieden we een breed scala aan alarm sets aan.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Bekabeling

Sets

Soort

Toebehoren

Verschillende soorten alarm sets kopen

De alarm sets in ons assortiment bestaan uit verschillende componenten. Zo vindt u in deze sets met beveiligingscomponenten een handig bedienpaneel, een afstandsbediening om de verschillende componenten te kunnen bedienen en inbraakpreventiecomponenten. Denk hierbij aan magneetcontacten, een draadloze PIR detector, enzovoorts. Het systeem is zo ontwikkeld, dat deze alarm sets heel eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Bekijk vooraf goed welke beveiligingsrisico’s zich binnen uw woning voordoen. Op basis hiervan kunt u een van de camera sets kopen uit ons assortiment. Hiermee kunnen de verschillende beveiligingsrisico’s in een keer worden afgedekt.

Mogelijkheid om alarm sets uit te breiden

Een van de grote voordelen van de alarm sets die in ons assortiment worden aangeboden, is het feit dat ze heel eenvoudig uit te breiden zijn. Niet alleen met beveiligingscomponenten van de fabrikant van onze alarm sets zelf. Ook kan het alarmsysteem gecombineerd worden met componenten van andere beveiligingsfabrikanten. Op deze manier kunt u het alarmsysteem helemaal naar uw eigen wensen inrichten! Naast de mogelijkheid om het systeem te bedienen via de afstandsbediening, kan deze ook gebruikt worden in combinatie met een app op uw smartphone. Zo wordt de bediening hiervan nog eenvoudiger!

Wilt u meer weten over de werking van onze alarm sets? Of wilt u de alarm sets combineren met andere beveiligingscomponenten uit ons assortiment? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op.