SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Aanbieding

Audio

Binnen of buiten camera

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

Dome camera

Op zoek naar een dome beveiligingscamera voor buiten? Die vind je bij Security Discounter! Wij hebben een ruim assortiment in diverse dome camera’s die eenvoudig te installeren zijn en voldoen aan alle veiligheidseisen. Wij werken enkel met topmerken om de betrouwbaarheid van onze producten te kunnen garanderen.

Het aantal inbraken neemt jaarlijks alsmaar toe. Een ontzettend vervelende ontwikkeling die je maar wat graag wilt voorkomen. Waarschijnlijk doe je al het een en ander om het de inbrekers zo lastig mogelijk te maken. Een dome beveiligingscamera kan erbij helpen om inbrekers af te schrikken en de kans op inbraak sterk te laten dalen. Daarnaast heb je altijd bewijsmateriaal wanneer je helaas toch te maken krijgt met een inbraak of inbraakpoging. Bij Security Discounter weten we als geen hoe wij je woning of pand extra kunnen beveiligen. Onze producten voldoen altijd aan de gewenste eisen en wensen. Naast de dome camera’s hebben wij ook andere buiten beveiligingscamera’s.

Onze dome beveiligingscamera’s leggen alles voor u vast en zijn uitermate geschikt voor zakelijk én particulier gebruik. Ervaar de voordelen.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Aanbieding

Audio

Binnen of buiten camera

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

Resultaat 1–20 van de 47 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 47 resultaten wordt getoond

Op zoek naar een dome beveiligingscamera buiten?

Een dome beveiligingscamera kenmerkt zich door de karakteristieke bol. Maar wist u dat dit met name te maken heeft om ervoor te zorgen dat de camera’s niet zo makkelijk zijn te saboteren. Daarnaast geeft de dome bescherming tegen water en kunt u de camera ophangen zonder schade aan het materiaal te bezorgen.Omdat dome camera’s in een stevige ronde behuizing zitten, zijn ze lastiger kapot te maken dan standaard ip-camera’s. Bovendien maakt de ronde vorm van de IP camera het lastig voor potentiële inbrekers om te zien waar de camera op gericht is. Ook is het product uitstekend geschikt tegen vandalisme. Het beeld dat de dome beveiligingscamera opneemt is daarentegen van hoge kwaliteit waardoor het eenvoudig is om beelden later te kunnen identificeren. Reden genoeg om de keuze te maken voor een IP dome camera.

Het installeren van de dome camera’s is erg eenvoudig. Wanneer u het product koopt wordt er altijd een gebruiksaanwijzing bijgeleverd. Deze geeft u stapsgewijs tips om de IP camera naar behoren te kunnen monteren. Ook krijgt u tips om de dome camera op de gewenste locatie te plaatsen. Dit alles om zoveel mogelijk zicht te kunnen krijgen op de plekken die u belangrijk vindt. Vervolgens is het apparaat klaar voor gebruik en zult u de voordelen ervaren!

Een dome camera heeft een stevige ronde behuizing, is vaak beschikbaar in full hd en kan gemakkelijk worden gekoppeld met een micro SD kaart. Maar dat is niet alles.Wanneer u vragen heeft over de technische aspecten of installatie van de buiten dome beveiligingscamera’s staan onze experts graag voor u klaar. Zij kunnen u alles vertellen aan de producten en zorgen ervoor dat u een dome buitencamera vindt die voldoet aan al uw wensen en beveiligingseisen.

 

Waar moet ik op letten bij een dome camera?

Wij raden altijd aan om voorafgaand research te doen naar het product. Zo kunt u vast een rijtje met wensen maken. Op deze manier is het een stuk gemakkelijker om het product te vinden dat voldoet aan al uw wensen.

Een breed assortiment aan dome buitencamera’s is natuurlijk fijn, toch wilt u ervoor zorgen dat u een klein beetje weet welke kant u op wilt gaan. Er zijn 3 dingen waar u op moet letten bij de aankoop van een beveiligingscamera dome:

  • Kijk naar de manier van verbinden, dit kan zowel met bedrading als via Wifi
  • Kijk naar de montage, de ene dome camera is gemakkelijker te bevestigen als de ander
  • Bepaal welke beeldkwaliteit u wenst. Is het regelmatig donker? Dan raden we een dome camera aan met een hogere resolutie.

Dome camera kopen? We raden u aan om altijd de productspecificaties te lezen zodat u niet voor verassingen komt te staan. Een kwalitatieve dome beveiligingscamera in diverse geavanceerde modellen voor buiten vindt u bij Security Discounter!