SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Aanbieding

Audio

Binnen of buiten camera

Megapixels

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

Beveiligingscamera turret

Bent u op zoek naar een turret beveiligingscamera? Security Discounter is wat u zoekt.

Wij hebben een ruim aanbod aan turret camera’s (ook wel dome) die eenvoudig te installeren zijn en voldoen aan alle veiligheidseisen. Wij werken alleen met bekende topmerken om de betrouwbaarheid van onze producten te kunnen garanderen.

Het aantal inbraken neemt jaarlijks alsmaar toe. Een ontzettend vervelende ontwikkeling die u natuurlijk wilt voorkomen. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je huis of pand een stuk sterker beveiligd is. Gebruik maken van goede sloten, de ramen altijd sluiten. Toch raden we aan om een turret beveiligingscamera in huis te halen. Een turret beveiligingscamera kan erbij helpen om inbrekers af te schrikken en de kans op inbraak sterk te laten dalen. Daarnaast heb je altijd bewijsmateriaal wanneer je helaas toch te maken krijgt met een inbraak of inbraakpoging. Bij Security Discounter weten we als geen hoe wij je woning of pand extra kunnen beveiligen. Onze producten voldoen altijd aan de gewenste eisen en wensen. Naast de turret camera’s hebben wij ook andere beveiligingscamera’s.

Onze turret beveiligingscamera’s leggen alles voor u vast en zijn uitermate geschikt voor zakelijk én particulier gebruik. Ervaar de voordelen direct!

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Aanbieding

Audio

Binnen of buiten camera

Megapixels

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

Resultaat 1–20 van de 39 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 39 resultaten wordt getoond

Op zoek naar een beveiligingscamera buiten turret?

Een turret camera is te herkennen aan de bolvormige kap om de camera. Dit zorgt ervoor dat de beveiligingscamera bestand is tegen een aantal dingen. De voordelen op een rij:

  • Beveiligd tegen vandalisme
  • Waterdicht, voorkomt schade door weersomstandigheden
  • Moeilijk te saboteren

De turret camera’s hebben daarnaast een hoge beeldkwaliteit. Dit is enorm fijn wanneer u een (mogelijke) inbreker of vandalist wilt identificeren. Voor de politie is het essentieel dat de beeldkwaliteit hoog is. Niet voor niets wordt het product voornamelijk gebruikt voor buiten. Voldoende reden om te kiezen voor een turret camera!

Het installeren van de turret beveiligingscamera’s is erg eenvoudig. Wanneer u het product koopt wordt er altijd een gebruiksaanwijzing bijgeleverd. Hierin staat stapsgewijs beschreven wat u moet doen om het apparaat zo goed mogelijk te monteren. Daarnaast staan er diverse tips in om de geschikte locatie voor de turret camera te vinden. Op deze manier is het mogelijk om zoveel mogelijk beeld op 1 camera te verzamelen.

Wanneer u vragen heeft over de technische aspecten of installatie van de buiten  beveiligingscamera’s staan onze experts graag voor u klaar. Zij kunnen u alles vertellen over de producten en zorgen ervoor dat u een turret buitencamera vindt die voldoet aan al uw wensen en beveiligingseisen.