SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Aanbieding

Audio

Bekabeling

Binnen of buiten camera

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

Turret camera

Bent u op zoek naar een turret beveiligingscamera? Security Discounter is wat u zoekt.

Wij hebben een ruim aanbod aan turret camera’s (ook wel dome) die eenvoudig te installeren zijn en voldoen aan alle veiligheidseisen. Wij werken alleen met bekende topmerken om de betrouwbaarheid van onze producten te kunnen garanderen.

Het aantal inbraken neemt jaarlijks alsmaar toe. Een ontzettend vervelende ontwikkeling die u natuurlijk wilt voorkomen. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je huis of pand een stuk sterker beveiligd is. Gebruik maken van goede sloten, de ramen altijd sluiten. Toch raden we aan om een turret beveiligingscamera in huis te halen. Een turret beveiligingscamera kan erbij helpen om inbrekers af te schrikken en de kans op inbraak sterk te laten dalen. Daarnaast heb je altijd bewijsmateriaal wanneer je helaas toch te maken krijgt met een inbraak of inbraakpoging. Bij Security Discounter weten we als geen hoe wij je woning of pand extra kunnen beveiligen. Onze producten voldoen altijd aan de gewenste eisen en wensen. Naast de turret camera’s hebben wij ook andere beveiligingscamera’s.

Onze turret beveiligingscamera’s leggen alles voor u vast en zijn uitermate geschikt voor zakelijk én particulier gebruik. Ervaar de voordelen direct!

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Aanbieding

Audio

Bekabeling

Binnen of buiten camera

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

Resultaat 1–20 van de 44 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 44 resultaten wordt getoond

Wat is een turret IP camera?

Een turret IP-camera, ook wel bekend als een cilindrische IP-camera of een mini-dome IP-camera, is een type beveiligingscamera dat is ontworpen voor gebruik in IP-gebaseerde beveiligingssystemen. Deze camera’s zijn populair vanwege hun specifieke ontwerp en functionaliteiten.

Een turret IP-camera lijkt qua vorm en ontwerp op een traditionele dome-camera, maar er zijn enkele belangrijke verschillen.

De voordelen van een turret camera

Een turret camera, ook wel bekend als een cilindrische camera of een mini-dome camera, biedt verschillende voordelen die het aantrekkelijk maken voor beveiligingsdoeleinden. Hier zijn enkele van de voordelen van een turret camera:

1. Vandaalbestendigheid: Turret camera’s zijn ontworpen met een speciale behuizing die vaak vandaalbestendig is. Deze behuizing beschermt de camera tegen fysieke schade, zoals vandalisme, hameren of pogingen tot sabotage. Hierdoor zijn turret camera’s ideaal voor installaties op openbare plaatsen of gebieden waar de kans op fysieke impact hoog is.

2. Flexibele positionering: Turret camera’s hebben meestal een verstelbare beugel of montage, waardoor ze flexibel kunnen worden gepositioneerd. Dit maakt het mogelijk om de camera in de gewenste hoek te richten, ongeacht de installatiehoogte. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de camera dekking kan bieden voor specifieke gebieden zonder dat de behuizing in de weg zit.

3. Minder IR-reflectie: Turret camera’s hebben vaak een ontwerp waarbij de infrarood (IR) verlichting gescheiden is van de lens. Dit vermindert het risico op IR-reflectie, wat kan optreden wanneer de IR-verlichting het beeld beïnvloedt en resulteert in overbelichting of onduidelijke beelden ‘s nachts. Dit verbetert de kwaliteit van de nachtzichtprestaties van de camera.

4. Lagere onderhoudskosten: Door hun ontwerp met gescheiden IR-verlichting en lens, is het gemakkelijker om de lens schoon te maken zonder de verlichting te verstoren. Dit kan helpen de onderhoudskosten te verlagen, omdat het niet nodig is om de volledige behuizing te verwijderen voor eenvoudige reiniging.

5. Minder regendruppel vervorming: Het ontwerp van turret camera’s kan helpen bij het verminderen van regendruppel vervorming op de lens tijdens slechte weersomstandigheden. De positie van de lens en de beschermende rand kunnen helpen voorkomen dat regendruppels direct op de lens vallen, waardoor de kwaliteit van de beelden behouden blijft.

6. Esthetisch aantrekkelijk: Turret camera’s hebben over het algemeen een compact ontwerp dat minder opvalt dan traditionele dome camera’s. Dit kan de esthetiek van een omgeving behouden zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van de beveiligingscamera.

Op zoek naar een beveiligingscamera buiten turret?

Een turret camera is te herkennen aan de bolvormige kap om de turret camera. Dit zorgt ervoor dat de beveiligingscamera bestand is tegen een aantal dingen. De voordelen op een rij:

  • Beveiligd tegen vandalisme
  • Waterdicht, voorkomt schade door weersomstandigheden
  • Moeilijk te saboteren
  • Ingebouwde microfoon met vaste lens

De turret camera’s hebben daarnaast een hoge beeldkwaliteit. Dit is enorm fijn wanneer u een (mogelijke) inbreker of vandalist wilt identificeren. Voor de politie is het essentieel dat de beeldkwaliteit hoog is. Niet voor niets wordt het product voornamelijk gebruikt voor buiten. Voldoende reden om te kiezen voor een turret camera!

Het installeren van de turret beveiligingscamera’s is erg eenvoudig. Wanneer u het product koopt wordt er altijd een gebruiksaanwijzing bijgeleverd. Hierin staat stapsgewijs beschreven wat u moet doen om het apparaat zo goed mogelijk te monteren. Daarnaast staan er diverse tips in om de geschikte locatie voor de turret camera te vinden. Op deze manier is het mogelijk om zoveel mogelijk beeld op 1 camera te verzamelen.

Wanneer u vragen heeft over de technische aspecten of installatie van de buiten  beveiligingscamera’s staan onze experts graag voor u klaar met persoonlijk advies. Zij kunnen u alles vertellen over de producten en zorgen ervoor dat u een turret buitencamera vindt die voldoet aan al uw wensen en beveiligingseisen.