SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Bekabeling

Sets

Soort

Toebehoren

Hikvision Ax Pro

De AX Pro serie van Hikvision biedt talloze ondersteunende apparaten om de beveiliging in uw huis of pand significant te verhogen. Met bewegingssensoren, deurcontacten, rookmelders, paniekknoppen, toetsenborden, sirenes, afstandsbiedingen en tal van andere apparaten kan Hikvision altijd aan uw wensen voldoen. Het voordeel van de AX Pro lijn is dat deze apparaat gemakkelijk met elkaar te verbinden zijn. Ontzettend praktisch om de beveiliging van uw ruimtes te versterken.

Daarnaast zijn de AX Pro apparaten eenvoudig te installeren zonder bedrading of technische kennis. Dankzij eenvoudige gebruiksaanwijzingen is het mogelijk om de apparaten in zeer korte tijd te monteren. Ook zijn ze huisdiervriendelijk en reageren ze niet op vogels, honden of katten. De Hikvision AX Pro serie is daarnaast gemakkelijk te koppelen aan uw smartphone, waardoor u direct een melding ontvangt als er sprake is van een detectie van beweging. De Hik-Connect App is verbonden met de Cloud en is daardoor betrouwbaarder dan een bedraad systeem. Kortom, tal van voordelen waarom u moet kiezen voor de producten van Hikvision ’s AX Pro.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Bekabeling

Sets

Soort

Toebehoren

Resultaat 1–20 van de 30 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 30 resultaten wordt getoond

Hikvision alarmsysteem

Het prettige aan de apparaten van AX Pro is dat deze eenvoudig te combineren zijn aan de hand van de Cloud. Dit zorgt ervoor dat alle apparaten elkaar versterken, waardoor u verzekerd bent van een uitstekende beveiliging. De AX PRO is zowel traditioneel als revolutionair, met bewezen draadloze stabiliteit en eenvoudig te installeren. Deze eenvoud zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw pand of woning kan beveiligen.

Bij Security Discounter bent u verzekerd van de beste producten voor de scherpste prijzen!