SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Accu

Audio

Beeld

Bekabeling

Microfoon

Opslag

Opslag

Sets

Soort

Toebehoren

Voeding

Alarmsysteem kopen

Er zijn alarmsystemen online te koop in alle soorten en maten en het is soms lastig om de juiste keus te maken. Wij geven u graag een correct advies waarbij er geen consessies worden gedaan op kwaliteit, maar u wel de scherpste prijs betaald. Denk aan alarmsystemen voor thuis, uw garage, alarmsystemen voor op kantoor of tegen inbraak. Wij hebben het in ons betaalbare assortiment.

Buiten de alarm sets hebben wij ook alle toebehoren in ons assortiment, denk aan een deurcontacten, flitsers, draadloze sensoren en infrarood detectoren.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Accu

Audio

Beeld

Bekabeling

Microfoon

Opslag

Opslag

Sets

Soort

Toebehoren

Voeding

Waarom kiezen voor een alarmsysteem?

Een alarmsysteem is een effectieve manier om uw woning of bedrijfspand te beschermen tegen inbraak, brand en andere noodsituaties. Het biedt een extra laag beveiliging en kan potentiële indringers afschrikken. Een goed geïnstalleerd en goed onderhouden alarmsysteem kan u gemoedsrust geven, wetende dat uw eigendommen en dierbaren beschermd zijn, zelfs wanneer u afwezig bent.

Onze alarmsystemen zijn van topkwaliteit en betrouwbaarheid, en worden geleverd door gerenommeerde merken in de beveiligingsindustrie. Ze bieden geavanceerde functies en zijn eenvoudig te gebruiken, zodat u altijd de controle heeft over uw beveiligingssysteem.

Goedkope en professionele alarmsystemen

Een goede beveiliging van uw woning stopt niet bij het gebruik van kwalitatief goede sloten op ramen en deuren. Het is verstandig om sloten te combineren met een beveiligingscamera! In ons assortiment bieden we verschillende soorten beveiligingscamera’s aan voor particulieren en bedrijven. Kies bijvoorbeeld tussen een camera voor binnen, een camera voor aan de gevel van uw woning, enzovoorts. Naast de losse camera’s in ons assortiment, bieden we u een breed scala aan accessoires aan. Het is bijvoorbeeld handig om een recorder in huis te plaatsen. Zo kunt u de met een beveiligingscamera gemaakte beelden later nog eens terugkijken.

Draadloos alarmsysteem

Een van de populaire opties die beschikbaar zijn bij Security Discounter zijn draadloze alarmsystemen. Deze systemen bieden een scala aan voordelen en functionaliteiten die zorgen voor een effectieve beveiliging van jouw eigendommen. In dit hoofdstuk bespreken we de kenmerken en voordelen van draadloze alarmsystemen en waarom ze een verstandige keuze kunnen zijn.

– Installatiegemak: Een van de belangrijkste voordelen van draadloze alarmsystemen is het installatiegemak. Omdat er geen bekabeling nodig is, kunnen draadloze systemen eenvoudig worden geïnstalleerd zonder ingrijpende wijzigingen aan de infrastructuur van je huis of bedrijfspand. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten die gepaard gaan met bekabelde systemen.

– Flexibiliteit: Draadloze alarmsystemen bieden ook een hoge mate van flexibiliteit. Je kunt de sensoren en detectoren gemakkelijk verplaatsen en aanpassen op basis van je behoeften. Dit maakt het mogelijk om je beveiligingssysteem aan te passen aan veranderingen in je woning of bedrijf, zoals het toevoegen van nieuwe ruimtes of het verplaatsen van meubilair.

– Betrouwbaarheid: Moderne draadloze alarmsystemen zijn ontworpen met geavanceerde technologieën om een betrouwbare werking te garanderen. Ze maken gebruik van sterke draadloze communicatieprotocollen en hebben ingebouwde back-upvoorzieningen, zoals batterijen, om ervoor te zorgen dat het systeem blijft werken, zelfs tijdens stroomstoringen of sabotagepogingen.

Wat zijn de kosten van een compleet alarmsysteem?

De kosten van een alarmsysteem variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type systeem, de omvang van het te beveiligen gebied en de gewenste functies. Een eenvoudig alarmsysteem met basisfuncties kan al verkrijgbaar zijn vanaf enkele honderden euro’s, terwijl een uitgebreid systeem met extra opties en geavanceerde functies enkele duizenden euro’s kan kosten. We staan klaar om u te helpen bij het maken van een keuze die past binnen uw budget. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

“Bescherm uw waardevolle spullen en woonruimtes met een goed alarmsysteem. Want een veilig gevoel wanneer u uw huis verlaat is de grote investering waard.”

De nieuwste technologieën in draadloze beveiligingssystemen

Ontdek ons assortiment aan bedrade en draadloze alarmsystemen. Onze draadloze beveiligingssystemen zijn uiterst betrouwbaar en eenvoudig te installeren en verplaatsen. Doordat deze systemen niet afhankelijk zijn van stopcontacten, zijn ze perfect geschikt voor mensen die regelmatig verhuizen. Bovendien bieden draadloze systemen extra veiligheid doordat ze blijven functioneren, zelfs bij stroomuitval. Veel van onze draadloze systemen zijn uitgerust met geavanceerde functies, zoals bewegingsdetectie en nachtzicht. Onze professionals staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden, zodat u het beste systeem kunt kiezen dat past bij uw situatie.

De veiligheid van draadloze alarmsystemen

Draadloze alarmsystemen zijn net zo veilig als bedrade systemen, mits ze op de juiste wijze worden geïnstalleerd en onderhouden. Een goed draadloos alarmsysteem kan uw eigendommen en privacy beschermen tegen indringers en andere bedreigingen. Wilt u er zeker van zijn dat uw draadloze alarmsysteem correct is geïnstalleerd, zodat het optimale beveiliging biedt? Laat onze deskundige monteurs de installatie van uw systeem verzorgen, zodat u met een gerust hart uw woning of bedrijfspand kunt verlaten en op afstand een oogje in het zeil kunt houden!

Voordelen van alarmsysteem

Of u nu kiest voor een bedrade of draadloos alarmsysteem, er zijn tal van redenen waarom een alarmsysteem aan te raden is. Een alarmsysteem biedt verschillende voordelen als het gaat om het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Hier zijn enkele voordelen van een alarmsysteem:

Diefstalpreventie: Het belangrijkste voordeel van een alarmsysteem is het afschrikken van potentiële inbrekers. Het zichtbare alarm en de aanwezigheid van beveiligingsapparatuur kunnen inbrekers ontmoedigen om uw pand binnen te dringen. Dit vermindert het risico op diefstal en schade aan uw eigendommen.

Snelle respons: Moderne alarmsystemen zijn gekoppeld aan een meldkamer of kunnen u direct waarschuwen via uw mobiele apparaat bij een alarm. Dit zorgt voor een snelle respons in geval van een inbraak, brand of andere noodsituaties. Hierdoor kunnen hulpdiensten snel ter plaatse zijn, waardoor de schade wordt beperkt en de veiligheid van u en uw eigendommen wordt vergroot.

Branddetectie: Veel alarmsystemen zijn uitgerust met rook- en hittemelders om brand snel te detecteren. In geval van brand kan het alarmsysteem onmiddellijk een alarm activeren en hulpdiensten waarschuwen. Dit is vooral cruciaal wanneer u niet thuis bent en kan helpen om kostbare vertragingen te voorkomen bij het melden van een brand.

Veilig gevoel: Een alarmsysteem geeft u gemoedsrust, of u nu thuis bent of niet. U kunt met een gerust hart uw woning of bedrijfspand verlaten, wetende dat het beveiligd is tegen inbraak en andere noodsituaties. Het gevoel van veiligheid en comfort dat een alarmsysteem biedt, is van onschatbare waarde.

Op zoek naar het beste alarmsysteem? Kies voor Security Discounter

Bij Security Discounter begrijpen we dat elk huis en bedrijf uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor uw beveiliging behoeften. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van het juiste alarmsysteem voor uw situatie. Of u nu zoekt naar een alarmsysteem in sets, of naar losse alarmsysteem accessoires, wij staan voor u klaar.  Neem vandaag nog contact met ons op en investeer in de veiligheid van uw eigendommen en gemoedsrust.

Veelgestelde vragen over alarmsystemen

Welke soorten alarmsystemen zijn er beschikbaar?

We bieden verschillende soorten alarmsystemen, waaronder draadloze alarmsystemen, bedrade alarmsystemen en hybride systemen. Draadloze alarmsystemen maken gebruik van draadloze communicatie tussen de verschillende componenten, terwijl bedrade systemen bekabeling gebruiken voor de verbinding. Hybride systemen combineren zowel draadloze als bedrade componenten voor maximale flexibiliteit.

Hoe werkt een alarmsysteem?

Een alarmsysteem bestaat uit verschillende componenten, zoals bewegingssensoren, deur-/raamsensoren, glasbreuksensoren en een centrale controle-eenheid. Wanneer een sensor een ongeautoriseerde beweging, het openen van een deur of raam, of glasbreuk detecteert, stuurt het een signaal naar de centrale eenheid. De centrale eenheid activeert vervolgens een luid alarmgeluid en kan ook een melding verzenden naar een meldkamer of uw mobiele apparaat, afhankelijk van de configuratie.

Kan ik mijn alarmsysteem op afstand bedienen?

Ja, veel van onze alarmsystemen bieden de mogelijkheid om op afstand te bedienen via een mobiele app. Met de app kunt u uw alarmsysteem in- en uitschakelen, meldingen ontvangen en de status van uw beveiligingssysteem controleren, waar u ook bent. Dit geeft u extra gemak en gemoedsrust, zelfs als u niet thuis bent.

Zijn alarmsystemen gevoelig voor valse alarmen?

Moderne alarmsystemen zijn ontworpen om valse alarmen tot een minimum te beperken. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals dubbele verificatie, om de betrouwbaarheid van de detectie te vergroten. Het is echter belangrijk om uw alarmsysteem correct te installeren en regelmatig te onderhouden om onnodige valse alarmen te voorkomen. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met het gebruik van uw alarmsysteem en dat alle gebruikers op de hoogte zijn van de juiste procedures om valse alarmen te voorkomen.