SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Audio

Beeld

Bekabeling

Binnen of buiten camera

Display

Megapixels

Microfoon

Opslag

Opslag

Sets

Soort

Toebehoren

Voeding

Toegangscontrole

Toegangscontrole voor uw woning of bedrijfspand

Ongewenste gasten kunnen uw woning op verschillende manieren betreden. Zo kunnen zij een raam openbreken, kunnen ze via uw achterdeur naar binnen proberen te komen, enzovoorts. Om de kans op een inbraak te verkleinen, kan het slim zijn om voor een toegangscontrole op uw deuren te kiezen. Een toegangscontrole wordt in verschillende vormen aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een magneetcontact op uw deuren of voor een codetableau. Het gebruik van een codetableau is voornamelijk interessant voor bedrijfspanden. U kunt deze beveiligingscomponenten ook gebruiken op tussendeuren. Dit kan handig zijn, wanneer u wilt voorkomen dat medewerkers in alle ruimtes van uw pand kunnen komen.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Audio

Beeld

Bekabeling

Binnen of buiten camera

Display

Megapixels

Microfoon

Opslag

Opslag

Sets

Soort

Toebehoren

Voeding

Resultaat 1–20 van de 65 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 65 resultaten wordt getoond

Werking van een magneetcontact op deuren

Reeds werd beschreven dat er in ons assortiment verschillende magneetcontacten worden aangeboden. De werking van deze beveiligingscomponenten is heel simpel. Er wordt een magneet op uw deur en op de deurpost geplaatst. Deze magneetjes worden aangesloten op een centraal alarmsysteem binnen uw woning. Op het moment dat het contact tussen de magneten onderbroken wordt, zal er een alarm geactiveerd worden. Op deze manier vormen de magneetcontacten een vorm van een toegangscontrole voor uw woning. Dit geldt vanzelfsprekend niet, wanneer het alarmsysteem niet is ingeschakeld.

Camera’s rond uw voordeur hangen

Naast de mogelijkheid om een codetableau en magneetcontacten te gebruiken, kunt u een beveiligingscamera voor buiten bij de voordeur hangen. Verbind deze beveiligingscamera met een binnenpost, waarop u de beelden van deze camera kunt bekijken. Deze binnenpost dient daarbij als een intercom, mits u ook een microfoon bij de voordeur heeft hangen. Zeker wanneer het laat op de avond is, kan het prettig zijn om eerst te controleren wie er bij de deur staat als er wordt aangebeld.

Let bij de aanschaf van een binnenpost goed op de mogelijkheid om deze aan een recorder in huis te koppelen. De apparaten moeten compatibel met elkaar zijn, om een koppeling mogelijk te maken. Mocht u hierover vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor u.