SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Audio

Beeld

Bekabeling

Microfoon

Opslag

Opslag

Sets

Soort

Toebehoren

Voeding

Toegangscontrole

Toegangscontrole voor uw woning of bedrijfspand

Ongewenste gasten kunnen uw woning op verschillende manieren betreden. Zo kunnen zij een raam openbreken, kunnen ze via uw achterdeur naar binnen proberen te komen, enzovoorts. Om de kans op een inbraak te verkleinen, kan het slim zijn om voor een toegangscontrole op uw deuren te kiezen. Een toegangscontrole wordt in verschillende vormen aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een magneetcontact op uw deuren of voor een codetableau. Het gebruik van een codetableau is voornamelijk interessant voor bedrijfspanden. U kunt deze beveiligingscomponenten ook gebruiken op tussendeuren. Dit kan handig zijn, wanneer u wilt voorkomen dat medewerkers in alle ruimtes van uw pand kunnen komen.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Audio

Beeld

Bekabeling

Microfoon

Opslag

Opslag

Sets

Soort

Toebehoren

Voeding

Werking van een magneetcontact op deuren

Reeds werd beschreven dat er in ons assortiment verschillende magneetcontacten worden aangeboden. De werking van deze beveiligingscomponenten is heel simpel. Er wordt een magneet op uw deur en op de deurpost geplaatst. Deze magneetjes worden aangesloten op een centraal alarmsysteem binnen uw woning. Op het moment dat het contact tussen de magneten onderbroken wordt, zal er een alarm geactiveerd worden. Op deze manier vormen de magneetcontacten een vorm van een toegangscontrole voor uw woning. Dit geldt vanzelfsprekend niet, wanneer het alarmsysteem niet is ingeschakeld.

Wat is een toegangscontrole systeem?

Een toegangscontrolesysteem is een beveiligingsoplossing die wordt gebruikt om de toegang tot bepaalde gebieden, gebouwen, of informatie te beheren en te controleren. Dit systeem is ontworpen om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen of entiteiten toegang krijgen tot specifieke locaties of bronnen, terwijl ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen. Toegangscontrolesystemen kunnen fysiek, elektronisch of op software gebaseerd zijn en omvatten vaak een combinatie van de volgende elementen:

  1. Identificatiemethoden: Deze omvatten onder andere fysieke sleutels, kaarten, pincodes, biometrische gegevens zoals vingerafdrukken of gezichtsherkenning, en mobiele apps.
  2. Lezers en scanners: Apparaten zoals kaartlezers, vingerafdrukscanners of gezichtsherkenningssystemen worden gebruikt om de identificatiegegevens van een persoon te verifiëren.
  3. Controller/Paneel: Het centrale systeem dat de identificatiegegevens ontvangt, verifieert en beheert, en de toegang al dan niet toestaat.
  4. Sloten en vergrendelingen: Fysieke beveiligingselementen zoals elektronische deursloten die kunnen worden ontgrendeld of vergrendeld op basis van de toegangscontrolebeslissing.

De voordelen van toegangscontrole

De voordelen van toegangscontrole zijn talrijk en omvatten:

  1. Verbeterde Beveiliging: Toegangscontrolesystemen verhogen de beveiliging door ongeautoriseerde toegang tot gebouwen, kamers of gevoelige informatie te voorkomen.
  2. Bescherming van Personeel en Eigendommen: Ze zorgen ervoor dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot specifieke locaties, waardoor de veiligheid van medewerkers en bedrijfsmiddelen wordt gewaarborgd.
  3. Nauwkeurige Audit Trails: Het systeem houdt gedetailleerde logs bij van toegangsactiviteiten, waardoor bedrijven inzicht krijgen in wie, wanneer en waar toegang heeft gekregen.
  4. Flexibele Toegangsrechten: Beheerders kunnen snel toegangsrechten wijzigen of intrekken voor individuen of groepen, wat handig is bij personeelswisselingen of tijdelijke toegang.

Camera’s rond uw voordeur hangen

Naast de mogelijkheid om een codetableau en magneetcontacten te gebruiken, kunt u een beveiligingscamera voor buiten bij de voordeur hangen. Verbind deze beveiligingscamera met een binnenpost, waarop u de beelden van deze camera kunt bekijken. Deze binnenpost dient daarbij als een intercom, mits u ook een microfoon bij de voordeur heeft hangen. Zeker wanneer het laat op de avond is, kan het prettig zijn om eerst te controleren wie er bij de deur staat als er wordt aangebeld.

Let bij de aanschaf van een binnenpost goed op de mogelijkheid om deze aan een recorder in huis te koppelen. De apparaten moeten compatibel met elkaar zijn, om een koppeling mogelijk te maken. Mocht u hierover vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor u.

“Flexibele toegang verlenen en eenvoudig beheer met een toegangscontrole”

Toegangscontrole systemen? Kies voor Security Discounter

Van een biometrische toegangscontrole tot een draadloze toegangscontrole met mechanische sleutels, wij staan voor u klaar. Kies voor Security Discounter voor al uw beveiligingsbehoeften. Van biometrische toegangscontrole tot draadloze toegangscontrole met mechanische sleutels, wij bieden een uitgebreid scala aan geavanceerde beveiligingsoplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen. Onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid zorgt ervoor dat uw beveiligingssystemen naadloos en effectief werken, en ons deskundige team staat altijd klaar om u te ondersteunen bij het beschermen van wat belangrijk voor u is.