SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Soort

Toebehoren

Zigbee

Zigbee is een populaire techniek binnen smart home. Dit komt door het aantal duidelijke voordelen die het mee brengt ten opzichte van andere technologieën. Zo is alle communicatie tussen apparaten twee-wegs. Om deze reden is Zigbee erg betrouwbaar voor domotica. Zigbee wordt veel gebruikt om apparaten slim te laten combineren tot een sterk beveiligingssysteem. U kunt Zigbee als het ware zien als Wi-Fi, maar dan gericht op de automatisering in huis.

Bij Security Discounter hebben wij diverse Zigbee apparaten om de beveiliging binnenshuis te optimaliseren. Laat u adviseren en kies voor de technologische voordelen van Zigbee!

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Soort

Toebehoren

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Rookmelder Zigbee, bewegingssensor Zigbee, Deursensor Zigbee

Zigbee apparaten hebben als voordeel dat ze allemaal met elkaar kunnen worden verbonden. Het past dan ook bij de technologische ontwikkelingen rondom Internet of Things. Toch is het natuurlijk mogelijk om ook individuele apparaten in huis te halen. Zo heeft Zigbee verschillende preventie-producten in haar assortiment: rookmelders, bewegingssensoren, deursensoren, koolstofmonoxide-melders en gasmelders. Alles om uw woning te beveiligen tegen onzichtbare gevaren en inbraken.