SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Audio

Bekabeling

Beugels

Binnen of buiten camera

Microfoon

Opslag

Optie Uitvouwen

Opslag

Sets

Soort

Voeding

Vorm camera

Beveiligingscamera set

Professioneel samengestelde camera sets: Camerabewaking set

Verbeter de beveiliging van uw volledige woning of bedrijfspand, door voor een camera set uit ons assortiment te kiezen. Deze camera sets zijn samengesteld met kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Naast de camera’s vindt u in veel van deze sets een recorder, waarmee u de gemaakte beelden direct op kunt slaan. Het gebruik van camera’s in en rondom uw woning en bedrijfspand wordt aangeraden, om de kans op een inbraak te verkleinen. Een camera aan uw gevel zal een inbreker op voorhand afschrikken!

Tip: kijk ook eens naar onze losse camera’s voor binnen en buiten! Hiermee kunt u een bestaande camera set uitbreiden.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Audio

Bekabeling

Beugels

Binnen of buiten camera

Microfoon

Opslag

Optie Uitvouwen

Opslag

Sets

Soort

Voeding

Vorm camera

Resultaat 1–20 van de 55 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 55 resultaten wordt getoond

Beveiligingscamera sets voor binnen en buiten

Let bij het vergelijken van de verschillende camera sets uit ons assortiment goed op het type camera, wat hierbij inbegrepen zit. Sommige camera’s zijn specifiek bedoeld voor het gebruik binnen uw woning of bedrijfspand. Andere camera’s komen buiten een pand goed tot hun recht. Vanzelfsprekend worden er ook camera sets aangeboden, die zijn samengesteld met camera’s voor binnen en buiten. Bovenal bestaan deze sets enkel uit producten van een zeer hoge kwaliteit. De recorders beschikken over voldoende kanalen om de beelden van alle beveiligingscamera’s uit de set op te kunnen slaan.

De voordelen van een IP camera set

IP camera’s in sets hebben tal v an voordelen:

  1. Eenvoudige Installatie: IP camera sets worden vaak geleverd als complete pakketten met alle benodigde apparatuur, inclusief camera’s, bekabeling en een recorder. Dit maakt de installatie gemakkelijk, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond.
  2. Gecoördineerde Apparatuur: Camera’s in een set zijn meestal ontworpen om goed samen te werken met de recorder en eventuele andere accessoires. Dit zorgt voor optimale prestaties en compatibiliteit.
  3. Kostenbesparing: Het kopen van een set kan kosteneffectiever zijn dan het afzonderlijk aanschaffen van camera’s en een recorder. Sets worden vaak tegen een gereduceerde prijs aangeboden in vergelijking met individuele componenten.
  4. Uniforme Functies: Alle camera’s in een set hebben vergelijkbare functies en specificaties, wat zorgt voor consistentie in de bewaking van verschillende gebieden.
  5. Uitbreidingsmogelijkheden: Veel IP camera sets zijn modulair, wat betekent dat je extra camera’s kunt toevoegen aan het systeem als je meer dekking nodig hebt, zonder dat je een compleet nieuw systeem hoeft aan te schaffen.

Hoeveel camera’s zitten er in beveiligingscamera sets?

Beveiligingscamera sets kunnen verschillende aantallen camera’s bevatten, afhankelijk van het merk, model en de specificaties van de set. Hier zijn enkele veelvoorkomende configuraties:

  1. 2-camera set: Dit is een basisconfiguratie die geschikt is voor kleine huizen of appartementen.
  2. 4-camera set: Deze set biedt meer dekking en is ideaal voor gemiddelde woningen of bedrijfsruimtes.
  3. 6-camera set: Geschikt voor grotere woningen of kleine bedrijven die uitgebreidere bewaking vereisen.
  4. 8-camera set: Dit is een aanzienlijk uitgebreidere set die geschikt is voor grotere woningen, kantoren, magazijnen of winkelruimtes.

Beveiligingscamera sets met extra accessoires

Van een ingebouwde microfoon tot een weersbestendige behuizing en van een wifi camerasysteem tot een UTP kabel, een beveiligingscamera voldoet aan al uw wensen. Opgenomen beelden terugkijken (in UltraHD) is daarnaast ook mogelijk met behulp van een NVR recorder, en het opslaan van beelden is weer mogelijk met een harde schijf of Micro SD kaart.

In overleg kunt u tevens meerdere camera’s in een set samenstellen.

 

Verschillende camera’s met elkaar vergelijken

Niet alleen zitten er verschillen in de plek waar decamera’s het beste gebruikt kunnen worden. Ook bestaan er verschillenin de kwaliteit hiervan! Kijk bij het vergelijken van beveiligingscamera’s uit deze camera sets bijvoorbeeld naar het aantal megapixel waarover een camera beschikt. Dit zegt iets over de kwaliteit van de beelden, die met de camera gemaakt kunnen worden. Ook belangrijk is het vergelijken van de manier waarop beelden bij slecht licht worden gemaakt. Inbrekers slaan hun slag immers voornamelijk tijdens de avonduren!

Veel camera’s zijn te verbinden aan het internetin huis! Zo zijn beelden ook via een mobiele telefoon of laptop te bekijken.