SELECTIE VERFIJNEN

Beveiligingscamera netwerk

Beveiligingscamera netwerk

Regelmatig komt het voor dat u uw beveiligingscamera dient aan te sluiten op het netwerk. Dit kan aan de hand van een kabel, maar steeds vaker ook via uw wifi-netwerk. Bij Security Discounter vindt u tal van producten om uw camera’s aan te sluiten op een algeheel netwerk, zodat beelden te bundelen zijn. Hier vindt u crimping tools, connectors, UPS, patchkasten, switches en allerlei andere producten die betrekking hebben op het netwerk van een beveiligingscamera. 

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Resultaat 1–20 van de 43 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 43 resultaten wordt getoond

IP camera netwerk benodigdheden

Om ervoor te zorgen dat IP camera’s, ook wel netwerk camera’s genoemd, geheel naar wens werken zijn er soms extra netwerk benodigdheden nodig. Hier zijn enkele belangrijke benodigdheden:

  1. Netwerkverbinding: Zorg voor een betrouwbare en stabiele netwerkverbinding. Dit kan via ethernetkabels (bedraad) of Wi-Fi (draadloos) zijn. Een bekabelde verbinding biedt over het algemeen meer stabiliteit, terwijl draadloze verbindingen flexibeler zijn.
  2. Router of switch: Een router of switch is nodig om IP-camera’s op het lokale netwerk aan te sluiten. Deze apparaten verdelen het netwerkverkeer en zorgen voor IP-adresbeheer.
  3. Statische IP-adressen: Het toewijzen van statische IP-adressen aan de IP-camera’s is handig om ervoor te zorgen dat de camera’s altijd dezelfde IP-adressen behouden. Dit vergemakkelijkt de toegang en het beheer.
  4. PoE-switch of injectors: Als je IP-camera’s gebruikt die Power over Ethernet (PoE) ondersteunen, heb je een PoE-switch of PoE-injectors nodig. PoE levert zowel stroom als gegevens via één ethernetkabel, wat de installatie vereenvoudigt.

 

Security Discounter staat voor u klaar

De beveiliging van uw woning of bedrijfspand is essentieel om inbraakpogingen te voorkomen. Bij Security Discounter hebben wij tal van producten in huis die uw veiligheid beter kunnen garanderen. Als geen ander weten we namelijk hoe vervelend het is om slachtoffer te worden van brandschade of inbraken. Voor scherpe prijzen verzekert u zich van de beste producten van hoogwaardige merken. Deze zijn ontzettend betrouwbaar en doen wat ze moeten doen. 

Voorkom vervelende gevolgen van een brandschade of inbraak, door tijdig uw preventie-artikelen in huis te slaan. Security Discounter is dé place to be voor brandmelders, alarmsystemen, beveiligingscamera’s en accessoires