SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Soort

Toebehoren

Voeding

Netwerk switches

Dankzij een netwerk switch is het mogelijk om meerdere netwerkaansluitingen te kunnen verbinden. Het is een product dat veelal op werk of in huis wordt gebruikt om van 1 aansluiting meer aansluitingen te maken. Daarnaast zijn er ook geavanceerde switches, die uw netwerk kunnen opsplitsen in virtuele netwerken of voorrang geven aan bepaalde type internetverkeer.

De voordelen van netwerk switches kort op een rijtje zijn:

  • De Netwerk switch is als het ware een stekkerdoos voor netwerkapparatuur, mogelijkheid om tal van netwerken toe te voegen aan de switch;
  • Mogelijkheid tot geavanceerde instellingen als internetverkeer-management en het opdelen van virtuele netwerken;
  • Veel switches ondersteunen tegenwoordig power over ethernet (PoE).

Dat een netwerkswitch een handig apparaat is, weten we. Het is mogelijk om verschillende netwerkaansluitingen te bundelen in een switch, zonder dat u te maken krijgt met snelheidsverlies. Op deze manier kunt u eenvoudig verschillende apparaten koppelen, zoals: IP camera, PC, Notebook en de printer.

Bij Security Discounter hebben wij verschillende netwerk switches op voorraad, variërend van grootte en soort. Dit is afhankelijk van het gewenste gebruik. Zowel voor thuisgebruik, als op kantoor, is een netwerk switch een ware must-have.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Soort

Toebehoren

Voeding

Toont alle 18 resultaten

Toont alle 18 resultaten