SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Bekabeling

Soort

Toebehoren

Voeding

Rookmelder koppelbaar

Rookmelders zijn vanaf dit jaar op iedere etage in uw woning of bedrijfspand verplicht. Koppelbare rookmelders zijn dan ook ontzettend prettig, zodat alle etages met elkaar verbonden zijn en op iedere locatie een alarm afgaat wanneer er brand wordt gedetecteerd. Een brand kan zeer plotseling verschijnen en dus is het ontzettend fijn om producten in huis te hebben die snel alarm slaan wanneer er sprake is van rook of vuur. Alleen op deze manier bent u snel gealarmeerd en kunt u hulp inschakelen.

Voorkom onnodige brandschade en haal de nodige brand detectie materialen in huis. Bij Security Discounter hebben we tal van kwalitatieve producten op voorraad voor de scherpste prijzen.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Bekabeling

Soort

Toebehoren

Voeding

Belangrijke aandachtspunten voor het plaatsen van een koppelbare rookmelder

Een brand kan heel onverwachts komen, zonder dat u dat door hoeft te hebben. Daarom is het wel zo prettig om bij een beginnende brand direct gealarmeerd te worden. Het is belangrijk om in iedere ruimte van uw woning of bedrijfspand een rookmelder op te hangen. Hang een rookmelder op aan het plafond en minimaal 50 centimeter van de muur of de hoeken. Verder is het verstandig om een rookmelder niet boven de verwarming op te hangen of op tochtige plekken zoals bij een ventilatieopening.

Security Discounter, alles voor een brandveilige woning!

Bij Security Discounter bent u op de juiste plek voor al uw brandpreventie-artikelen. Hier vindt u tal van producten om snel brand te detecteren, zonder dat het ten koste gaat van enorme schades.  Onze producten zijn enkel van bekende topmerken en daardoor erg betrouwbaar. Voor scherpe prijzen versterkt u de branddetectie in uw woning en kunt u zorgenvrij wonen.