hikvision alarmsysteem

Over Ons

Security Discounter levert inbraak, camera en toegangs systemen die eenvoudig door een consument zijn te installeren. Producten voor de professionele installateur, beschikbaar voor consumenten. Een goede uitleg, heldere ondersteuning en de juiste producten zorgen altijd voor een geslaagde installatie.

ALLE BELOFTES OP EEN RIJTJE :

  • Gratis je product retour sturen. 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
  • Product ruilen? Na ontvangst, verzenden we dezelfde dag je nieuwe product.
  • Geld terug? Binnen 4 werkdagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt.
  • Is je product kapot na 30 dagen? Dan heb je minimaal 2 jaar garantie op je product. Dat is dan onze verantwoordelijkheid.

Contact

U kunt ons op verschillende manieren bereiken

Bellen : +31 (0)88 111 00 16
Mailen : info@securitydiscounter.nl
Whatsapp : +31 6 23940880
Afhalen: Singel 21 Den Haag (geen showroom)

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Betaalmogelijkheden

IDeal :
Maakt u gebruik van internetbankieren, dan kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch een betaling doen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Creditcard Visa of Mastercard:
Met deze twee kaarten kunt u afrekenen. U maakt gebruik van de voordelen die de organisaties u bieden, zonder risico. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling. Voor betalingen met Mastercard en Visa brengen wij geen extra kosten in rekening, wat het een gratis betaalmethode maakt.

PayPal
PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Met behulp van een PayPal-account kunt u gemakkelijk en veilig betalen. Voor PayPal betalingen berekenen we een deel van de betaalkosten door..

Betalen
Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals VVV-bonnen, op afbetaling of middels acceptgiro.
Als u online een bestelling plaatst, dan wordt deze automatisch geregistreerd. Per e-mail ontvangt u een bevestiging waarin alle details van uw bestelling overzichtelijk op een rij staan. Zo weet u ook dat zowel de bestelling als de betaling gelukt is.
Wanneer de betaling niet lukt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Neem hierover contact op met onze klantenservice.
Heeft u een grotere bestelling ? Of heeft u behoefte aan overleg, voordat u besteld ? Belt u gerust op 088 111 00 16, dan bespreken we de mogelijkheden.