SELECTIE VERFIJNEN

Bullet camera

Bent u op zoek naar hoogwaardige bullet beveiligingscamera’s? Security Discounter is één van de grootste aanbieders van Nederland. Wij garanderen dan ook dat er altijd voldoende keuze is voor beveiligingscamera’s. Hier vindt u tal van hoogwaardige producten voor de scherpste prijzen!

Een bullet camera is te herkennen aan de kogelvormige vorm. Dit heeft diverse voordelen. Zo heeft het apparaat het vermogen om een grote omgeving te kunnen vastleggen. Erg fijn wanneer u zoekt naar een camera die en groot stuk grond of een grote etage in zijn volledigheid kan vastleggen. Dankzij de bullet beveiligingscamera voorkomt u dat inbrekers ongemerkt uw pand kunnen indringen. Met een grotere toename aan inbraakpogingen neemt de vraag naar beveiligende camera’s natuurlijk enorm toe.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Op zoek naar een beveiligingscamera buiten bullet?

De bullet camera is uitermate geschikt voor buiten. Het apparaat is volledig waterdicht en kan een grote omgeving vastleggen. Dit is fijn wanneer u beschikt over een groot stuk grond dat in zijn volledigheid mag worden beveiligd. De bullet camera is vrij groot, dit komt namelijk doordat er regelmatig warmte-apparatuur wordt geïnstalleerd in de camera.

Een bullet beveiligingscamera is, in tegenstelling tot een dome IP camera, gemakkelijk te herkennen. Dit zorgt ervoor dat inbrekers worden afgeschrikt en het aantal pogingen tot inbraak worden verminderd. Wanneer het u toch overkomt dat u te maken krijgt met een inbraak, is het fijn dat u goed beeldmateriaal kan neerleggen. In de zoektocht naar de inbreker is het ontzettend handig wanneer er daadwerkelijk bewijsvoering is van de inbraak.

Voor vragen over de bullet staan we graag voor u klaar. Onze specialisten helpen u dan bij het vinden van een bullet camera die aan al uw wensen voldoet.

Het verschil tussen bullet camera’s en dome camera’s

Er zitten een aantal verschillen tussen een bullet camera en een dome camera. Hier zijn enkele van de opvallende verschillen tussen deze twee populaire typen beveiligingscamera’s:

Fysiek Ontwerp:

  • Bullet Camera’s: Bullet camera’s hebben een langwerpige, cilindrische vorm die lijkt op een kogel of een buis. Ze hebben meestal een opvallende en robuuste uitstraling. Hun ontwerp is vaak gericht op eenvoudige installatie en zichtbaarheid, wat nuttig kan zijn om een preventief effect te creëren.
  • Dome Camera’s: Dome camera’s hebben een halfronde of koepelvormige behuizing. Deze vorm is esthetisch aantrekkelijk en kan helpen om de camera onopvallender te maken. De koepel kan ook vandaalbestendig zijn en zorgt ervoor dat de kijkrichting van de camera niet direct duidelijk is.

Montage en Positionering:

  • Bullet Camera’s: Deze camera’s hebben meestal een verstelbare montagebeugel die hen in staat stelt om horizontaal te worden gemonteerd en in verschillende hoeken te worden gericht. Ze zijn ideaal voor het bewaken van lange afstanden of specifieke lineaire gebieden.
  • Dome Camera’s: Dome camera’s kunnen zowel aan plafonds als muren worden gemonteerd. Hun ontwerp maakt het moeilijker om de exacte kijkhoek van de camera vast te stellen, wat kan bijdragen aan het verrassingseffect bij potentiële indringers.

Hoe bullet camera installeren?

Natuurlijk! Bij het installeren van een bullet camera is het belangrijk om eerst een geschikte locatie te kiezen en de montagebeugel stevig te bevestigen. Daarna monteer je de camera op de beugel en sluit je de voedingskabel aan op een stopcontact. Verbind de camera met het netwerk via Ethernetkabel of Wi-Fi, afhankelijk van het type camera, en gebruik de bijbehorende software of app om de camera te configureren. Pas de hoek en instellingen van de camera aan, test de live videostream en zorg voor een nette bekabeling. Het raadplegen van de installatiehandleiding van de fabrikant is essentieel voor een succesvolle installatie.

De juiste bullet camera vinden, waar moet ik op letten?

Het vinden van een bullet camera dat voldoet aan al uw wensen kan soms wat lastig zijn. Zorg er dan ook voor dat u van tevoren weet wat u wilt. Door te filteren op onze website is het vervolgens mogelijk om de keuze te beperken tot een aantal producten.

Toch delen we graag een viertal dingen waar u op moet letten bij de koop van een beveiligingscamera voor buiten:

  • Kijk naar de manier van verbinden, dit wilt weleens verschillen per bullet camera
  • Kijk naar de montage, de ene camera is gemakkelijker te bevestigen als de ander
  • Bepaal welke beeldkwaliteit u wenst. Is het regelmatig donker? Dan raden we een camera aan met een hogere resolutie.

Beveilig uw pand of woning en haal een bullet beveiligingscamera in huis. Bij Security Discounter staan we voor u klaar.