SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Aanbieding

Audio

Binnen of buiten camera

Megapixels

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

Beveiligingscamera bullet

Bent u op zoek naar hoogwaardige bullet beveiligingscamera’s? Security Discounter is één van de grootste aanbieders van Nederland. Wij garanderen dan ook dat er altijd voldoende keuze is voor beveiligingscamera’s. Hier vindt u tal van hoogwaardige producten voor de scherpste prijzen!

Een bullet camera is te herkennen aan de kogelvormige vorm. Dit heeft diverse voordelen. Zo heeft het apparaat het vermogen om een grote omgeving te kunnen vastleggen. Erg fijn wanneer u zoekt naar een camera die en groot stuk grond of een grote etage in zijn volledigheid kan vastleggen. Dankzij de bullet beveiligingscamera voorkomt u dat inbrekers ongemerkt uw pand kunnen indringen. Met een grotere toename aan inbraakpogingen neemt de vraag naar beveiligende camera’s natuurlijk enorm toe.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Aanbieding

Audio

Binnen of buiten camera

Megapixels

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

Resultaat 1–20 van de 36 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 36 resultaten wordt getoond

Op zoek naar een beveiligingscamera buiten bullet?

De bullet camera is uitermate geschikt voor buiten. Het apparaat is volledig waterdicht en kan een grote omgeving vastleggen. Dit is fijn wanneer u beschikt over een groot stuk grond dat in zijn volledigheid mag worden beveiligd. De bullet camera is vrij groot, dit komt namelijk doordat er regelmatig warmte-apparatuur wordt geïnstalleerd in de camera.

Een bullet beveiligingscamera is, in tegenstelling tot een dome camera, gemakkelijk te herkennen. Dit zorgt ervoor dat inbrekers worden afgeschrikt en het aantal pogingen tot inbraak worden verminderd. Wanneer het u toch overkomt dat u te maken krijgt met een inbraak, is het fijn dat u goed beeldmateriaal kan neerleggen. In de zoektocht naar de inbreker is het ontzettend handig wanneer er daadwerkelijk bewijsvoering is van de inbraak.

Voor vragen over de bullet staan we graag voor u klaar. Onze specialisten helpen u dan bij het vinden van een bullet camera die aan al uw wensen voldoet.

Een bullet beveiligingscamera, waar moet ik op letten?

Het vinden van een bullet camera dat voldoet aan al uw wensen kan soms wat lastig zijn. Zorg er dan ook voor dat u van tevoren weet wat u wilt. Door te filteren op onze website is het vervolgens mogelijk om de keuze te beperken tot een aantal producten.

Toch delen we graag een viertal dingen waar u op moet letten bij de koop van een beveiligingscamera voor buiten:

  • Kijk naar de manier van verbinden, dit wilt weleens verschillen per bullet camera
  • Kijk naar de montage, de ene camera is gemakkelijker te bevestigen als de ander
  • Bepaal welke beeldkwaliteit u wenst. Is het regelmatig donker? Dan raden we een camera aan met een hogere resolutie.

Beveilig uw pand of woning en haal een bullet beveiligingscamera in huis. Bij Security Discounter staan we voor u klaar.