SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Opslag

Opslag

Soort

Beveiligingscamera opslag

Om de opgenomen beelden van uw beveiligingscamera’s te kunnen opslaan, is het belangrijk dat u geheugen-opslag heeft. Dankzij externe geheugenkaartjes is het mogelijk om al uw beelden op te slaan, zonder dat deze automatisch worden verwijderd. Security Discounter heeft geheugenkaarten van WD Purple. Deze microSD kaart is het resultaat van een uitgebreide analyse van drie generaties industriële producten die specifiek gericht zijn op de bewakingsmarkt. Met zijn hoge uithoudingsvermogen en capaciteiten biedt de WD Purple microSD-kaart langdurige opslag op de camera. Het biedt uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid om te voldoen aan de 24/7 continue high-definition video-opname-werklast die vereist is door het groeiende aantal bewakingstoepassingen.

Een beveiligingscamera beschermd u tegen inbrekers, het werkt namelijk als afschrikmiddel. Wanneer u toch te maken krijgt met een diefstal of inbraak, wilt u al te graag dat er beelden te vinden zijn. Het is dan ontzettend prettig als u altijd uw beelden kunt vinden, ook na de termijn van 30 dagen. Met een geheugenkaart voorkomt u dat beelden worden gewist na verloop van tijd.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Opslag

Opslag

Soort

Beveiligingscamera Opslag: Micro SD-kaart, Harde Schijf en Cloudopslag

Het opslaan van beveiligingscamera beelden is een cruciaal onderdeel van elk beveiligingssysteem. Het stelt gebruikers in staat om waardevolle videogegevens te bewaren voor toekomstig gebruik, bewijsmateriaal of gewoon gemoedsrust. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor het opslaan van camerabeelden, elk met zijn eigen voor- en nadelen.

1. Micro SD-kaart:

Een micro SD-kaart (lokale opslag) is een handige en kosteneffectieve manier om beelden lokaal op te slaan. Veel moderne beveiligingscamera’s zijn uitgerust met sleuven voor micro SD-kaarten, waardoor gebruikers rechtstreeks op de kaart kunnen opnemen. Dit is vooral gunstig voor kleine beveiligingsopstellingen, zoals thuisgebruik of kleine bedrijven. Micro SD-kaarten zijn gemakkelijk te plaatsen, hebben geen maandelijkse kosten en vereisen minimale technische kennis.

2. Harde Schijf:

Voor uitgebreidere opslagbehoeften kunnen harde schijven een goede optie zijn. Deze kunnen zowel intern als extern worden gebruikt. Een NVR (Network Video Recorder) is een speciaal apparaat dat beelden van beveiligingscamera’s kan opnemen op een interne harde schijf. Dit is populair in grotere systemen, zoals zakelijke en industriële omgevingen. Externe harde schijven kunnen ook worden gebruikt om beelden op te slaan via USB-poorten op beveiligingscamera’s. Dit biedt meer opslagruimte dan een micro SD-kaart en kan vaak langere opnametijden aan.

3. Opslaan van Camerabeelden:

Het opslaan van camerabeelden kan plaatsvinden op basis van verschillende triggers, zoals bewegingsdetectie of continu opnemen. Bewegingsdetectie kan de opslagruimte aanzienlijk verminderen door alleen beelden op te nemen wanneer er activiteit wordt gedetecteerd. Continu opnemen biedt daarentegen een doorlopende registratie van gebeurtenissen, maar kan meer opslagruimte vereisen.

4. Cloud opslag:

Cloudopslag wint snel aan populariteit vanwege zijn gemak en toegankelijkheid. Beveiligingscamera’s met cloudmogelijkheden kunnen beelden direct naar externe servers uploaden. Dit elimineert de noodzaak van lokale opslagapparaten en biedt gebruikers de mogelijkheid om opnamen overal en altijd te bekijken. Cloud camera opslag is ideaal voor gebruikers die waarde hechten aan mobiliteit en die zich geen zorgen willen maken over fysieke opslagapparaten. Het kan echter wel leiden tot maandelijkse kosten, afhankelijk van de gekozen opslagabonnementen.

5. Nas:

Opslag van een IP camerasysteem via een NAS-server houdt in dat je gebruikmaakt van een centrale online opslag voor je opgenomen beelden. Een NAS, wat staat voor Network Attached Storage, fungeert als een server die verbonden is met je interne netwerk, waardoor je bestanden kunt opslaan.

Gemakkelijk camerabeelden opslaan

Als je je beelden wilt opslaan is het aan te raden om te kiezen voor een externe opslagmogelijkheid

 

Kies voor Security Discounter

In conclusie biedt de wereld van IP camera opslag een scala aan opties om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. Of het nu gaat om de eenvoud van een micro SD-kaart, de uitgebreide opslagcapaciteit van een harde schijf of de toegankelijkheid van cloudopslag, het maken van de juiste keuze hangt af van factoren zoals systeemgrootte, budget en gebruiksgemak. Het is altijd verstandig om grondig onderzoek te doen en advies in te winnen voordat je een definitieve keuze maakt om ervoor te zorgen dat je beveiligingssysteem optimaal presteert.