SELECTIE VERFIJNEN

Alarmsysteem accu

Wilt u altijd verzekerd zijn van een werkend alarmsysteem? Dan zult u zo nu en dan uw accu’s moeten vervangen. Dit om ervoor te zorgen dat u niet onverwachts met een kapot systeem te maken krijgt. Bij Security Discounter bieden wij tal van alarmsystemen accu’s aan die eenvoudig zijn te installeren. De accu’s worden veel toegepast in alarmsystemen als back up batterij.

Wij werken hierbij enkel met het betrouwbare merk Yuasa. Batterijen uit de Yuasa NP-serie zetten de norm voor kwaliteit en uitmuntendheid in oplaadbare batterijen. Deze hoogwaardige accu’s zorgen ervoor dat er geen elektrolyt uit de behuizing van terminals lekt. De NP-serie is vrijwel onderhoudsvrij dankzij de perfecte afgedichte constructie en de recombinatie van gassen in de cel. Zo weet u zeker dat de loodaccu ten alle tijden veilig werkt en doet wat het moet doen.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Wat is een accu en welke accu is de beste keuze?

Een accu (kort voor accumulator of lithium batterij) is een apparaat dat elektrische energie kan opslaan en later weer kan vrijgeven. Het is een gemeenschappelijke energiebron voor draagbare elektronische apparaten, voertuigen en vele andere toepassingen. Accu’s bestaan in verschillende typen, elk met specifieke kenmerken en toepassingen. Vaak zijn accu’s kenmerkend voor uitmuntend herstel en diepe ontlading. De beste keuze voor een accu hangt af van de behoeften en het gebruiksscenario.

Alarmsysteem accu kopen

De NP-serie biedt een uniek elektrolyt-ophangsysteem met een microfijne glasmat (AGM) om de maximale hoeveelheid elektrolyt in de cellen vast te houden. Het klep gestuurde ontwerp van deze batterij is uitgerust met een veilig lagedruk ontluchtingssysteem, dat overtollige gassen afgeeft en automatisch weer sluit als er gasophoping in de batterij ontstaat, als gevolg van overladen.

Bij Security Discounter staan we altijd voor uw klaar voor het beveiligen van uw ruimtes. Of het nu gaat om een beveiligingscamera, alarmsysteem of accessoires, dit is the place to be!