SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Audio

Beugels

Binnen of buiten camera

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

PTZ camera

Bent u op zoek naar hoogwaardige beveiligingscamera’s voor buiten? Security Discounter is één van de grootste aanbieders van Nederland. Wij garanderen dan ook dat er altijd voldoende keuze is voor beveiligingscamera’s PTZ buiten. Hier vindt u tal van hoogwaardige producten voor de scherpste prijzen!

Een goede beveiliging van uw woning of pand blijft namelijk niet bij het gebruiken van goede sloten en het sluiten van de ramen en deuren. We raden altijd aan om buiten PTZ beveiligingscamera’s te plaatsen om ervoor te zorgen dat inbrekers worden afgeschrikt. Als er toch wordt ingebroken, is het fijn als er beelden kunnen worden opgevraagd. Dit is namelijk essentieel bij het opsporen van de inbreker. Kortom, verschillende redenen waarom uw huis of pand gebaat is bij een beveiligingscamera voor buiten.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Audio

Beugels

Binnen of buiten camera

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

Breed aanbod aan buiten beveiligingscamera’s

Bij Security Discounter bent u op het juiste adres als het aankomt op een brede selectie aan beveiligingscamera’s PTZ voor buiten. Met tal van verschillende soorten en merken beveiligingscamera’s kunnen we aan al uw wensen voldoen. Wij werken enkel samen met topmerken om uw veiligheid en de kwaliteit van het product te garanderen. De PTZ buitencamera’s zijn daarnaast bestand tegen weer en wind en zullen dan ook niet bezwijken.

PTZ staat voor Pan, Tilt, Zoom. Dit is ontzettend prettig om een groter bereik te kunnen creëren. De camera beweegt dan tussen twee ingestelde punten en legt meer vast dan een vaste camera.

Ook staan we graag voor u klaar wanneer u vragen hebt op het gebied van de buitencamera’s. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een beveiligingscamera’s met specifieke wensen, helpen onze medewerkers u graag. Zij zijn expert op het gebied van de technische aspecten van de producten en kunnen u zeker van dienst zijn.

Wat is een PTZ camera?

Een PTZ-camera is een type beveiligingscamera met geavanceerde functionaliteiten voor pan, tilt en zoom. De afkorting “PTZ” staat voor de bewegingen die de camera kan maken: Pan (draaien van links naar rechts), Tilt (kantelen van boven naar beneden) en Zoom (in- en uitzoomen). Deze camera’s zijn ontworpen om dynamisch bewegende objecten te volgen, verschillende delen van een locatie te bestrijken en gedetailleerde observatie op afstand mogelijk te maken.

Een PTZ-camera kan worden bediend en bestuurd door beveiligingspersoneel of automatiseringssystemen. Hierdoor kunnen gebruikers het gezichtsveld van de camera aanpassen, specifieke gebieden volgen en inzoomen op details voor nauwkeurige observatie. Dit type camera wordt vaak gebruikt in beveiligings- en bewakingstoepassingen waar flexibiliteit en uitgebreide dekking nodig zijn.

Kenmerken PTZ camera

– Weersbestendige behuizing

– Full HD resolutie

– Optische zoom

– Pan, tilt en zoom

– Automatische patrouilles

– Bewegingsdetectie en tracking

 

De voordelen van een PTZ IP camera

De voordelen van een PTZ IP-camera zijn divers en bieden geavanceerde functies voor bewaking en beveiliging. Enkele van deze voordelen zijn:

  1. Pan-Tilt-Zoom Functionaliteit: Het kenmerkende voordeel van PTZ IP-camera’s is hun mogelijkheid om te pannen (horizontaal draaien), te tilten (verticaal kantelen) en in te zoomen. Hierdoor kunnen ze een breed gezichtsveld bestrijken, specifieke gebieden nauwlettend volgen en inzoomen op details voor gedetailleerde observatie.
  2. Flexibele Dekking: Door de PTZ-mogelijkheden kunnen deze camera’s meerdere kijkhoeken bestrijken zonder fysieke aanpassingen. Hierdoor kunnen ze effectief grote gebieden bewaken met een enkele camera.
  3. Real-Time Aanpassingen: Beheerders kunnen de camera bedienen en aanpassen in real-time, wat handig is voor het volgen van bewegende objecten of het verkennen van verschillende delen van een locatie.
  4. Automatische Patrouilles: PTZ IP-camera’s kunnen vooraf ingestelde patrouillepaden volgen, waarbij ze automatisch door geselecteerde punten bewegen. Dit kan handig zijn voor het periodiek controleren van verschillende gebieden.
  5. Nauwkeurige Alarmen: Dankzij bewegingsdetectie en trackingmogelijkheden kunnen PTZ-camera’s nauwkeurige meldingen genereren wanneer er beweging wordt gedetecteerd in een specifiek gebied.

Waar moet ik op letten bij het kopen van beveiligingscamera buiten PTZ?

Bij het kopen van buiten beveiligingscamera’s komen een aantal dingen kijken. Allereerst de montage. De ene PTZ camera zal makkelijker te monteren zijn dan de ander. Daarnaast bestaan er grote verschillen op het gebied van beeldkwaliteit. Een lage resolutie kan het lastig maken om een inbreker of andere noodsituatie volledig te kunnen identificeren. Zeker wanneer u de camera plaatst op een hoek waar minder licht is, kan een lage resolutie camera onvoldoende scherpte aanbrengen. Wanneer u een beveiligingscamera voor buiten nodig hebt waarbij dit een belangrijke eis is, raden we dan ook aan om voor een hoge resolutie camera te kiezen. Een derde punt waar u op moet letten is de manier van verbinden. Zo bestaan er PTZ beveiligingscamera’s die zowel met Wifi, als bedraad te verbinden zijn.

We raden u aan om altijd de productspecificaties te lezen zodat u niet voor verassingen komt te staan. Een kwalitatieve beveiligingscamera vindt u bij Security Discounter!