SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Audio

Bekabeling

Beugels

Binnen of buiten camera

Megapixels

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

Beveiligingscamera (binnen) wifi

Voor een ruim aanbod aan wifi beveiligingscamera’s bent u bij Security Discounter op de juiste plek! Wij hebben een ruim assortiment met tal van beveiligingscamera’s van betrouwbare merken. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige producten om uw veiligheid te kunnen waarborgen.

U wilt natuurlijk dat uw bedrijfspand of woning volledig beveiligd is. Goede sloten en dichte ramen zijn dan niet genoeg. Integendeel! Wij raden altijd aan om gebruik te maken van wifi beveiligingscamera’s, om inbrekers af te schrikken en het aantal inbraakpogingen sterk te reduceren. Als het dan toch gebeurd dat er bij u wordt ingebroken, dan kunnen er altijd nog videobeelden worden opgevraagd. Bij het opsporen van de inbreker(s) is dit een essentiële factor. Er zijn dan ook voldoende redenen te noemen waarom u direct een wifi beveiligingscamera in huis moet halen!

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Audio

Bekabeling

Beugels

Binnen of buiten camera

Megapixels

Microfoon

Soort

Voeding

Vorm camera

Breed aanbod aan binnen beveiligingscamera’s op wifi

Het is fijn als u keuze heeft bij het vinden van een betrouwbare beveiligingscamera die doet wat het moet doen. Bij Security Discounter weten we dat en verzekeren wij u van een breed aanbod aan scherp geprijsde beveiligingscamera’s. Met tal van verschillende soorten en merken kunnen wij u altijd een camera leveren die voldoet aan uw wensen en veiligheidseisen. Door enkel te werken met topmerken kunnen we garanderen dat de kwaliteit van onze producten hoog is.

De wifi camera’s zijn eenvoudig te installeren op het netwerk bij uw thuis of op kantoor. Bij uw aankoop wordt er altijd een gebruiksaanwijzing geleverd die tot in details verteld hoe u de beveiligingscamera moet verbinden met het wifi-netwerk.

Wij staan daarnaast graag voor u klaar wanneer u vragen heeft. Zo kunnen we u helpen bij het vinden van wifi beveiligingscamera’s die voldoen aan uw specifieke wensen. Onze specialistische medewerkers beantwoorden dan al uw vragen. Zij weten alles op het gebied van technische aspecten en kunnen de keuze voor u een stuk eenvoudiger maken!

Waar moet ik op letten bij het kopen van wifi beveiligingscamera’s voor binnen?

Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten, voordat u een wifi beveiligingscamera moet aanschaffen. Er bestaat namelijk een groot verschil tussen producten en prijzen. Zo is de ene camera eenvoudiger te installeren dan de andere. Ook zit er veel verschil tussen de resolutiewaarde van het beeld. Dit is echter wel een ontzettend belangrijk aspect waar u op moet letten. Een wifi camera met lage resolutie kan het namelijk moeilijker maken om een inbreker of andere noodsituatie te kunnen identificeren. Wanneer u een beveiligingscamera wifi binnen nodig hebt waarbij dit een belangrijke eis is, raden we dan ook aan om altijd voor een hoge resolutie binnencamera te kiezen. Een derde punt waar u op moet letten is de manier van verbinden. Zo zijn er de beveiligingscamera’s die met wifi zijn te verbinden, maar is er ook een bedrade variant te verkrijgen.

We raden u aan om altijd de productspecificaties te lezen zodat u niet voor verassingen komt te staan. Een kwalitatieve beveiligingscamera vindt u bij Security Discounter!