SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Audio

Beeld

Bekabeling

Beugels

Binnen of buiten camera

Microfoon

Soort

Toebehoren

Voeding

Vorm camera

Beveiligingscamera accessoires

Bij Security Discounter bent u aan het juiste adres voor inbraak- en brandpreventie-accessoires. Als uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging bieden wij een breed assortiment aan beveiligingscamera’s, alarmsystemen en rookmelders, evenals diverse accessoires. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige producten tegen een gunstige prijs.

Onze producten functioneren uitstekend op zichzelf, maar we hebben ook oog voor waardevolle toevoegingen in de vorm van accessoires. Daarom hebben we ervoor gekozen om deze accessoires aan te bieden aan onze klanten. Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment om te ontdekken welke handige accessoires er beschikbaar zijn.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Audio

Beeld

Bekabeling

Beugels

Binnen of buiten camera

Microfoon

Soort

Toebehoren

Voeding

Vorm camera

Inbraak- en Brandpreventie accessoires

Voor producten op het gebied van inbraak– en brandpreventie bent u bij Security Discounter op het juiste adres. Wij zijn de juiste partner op het gebied van beveiliging, inbraak- en brandpreventie. Naast ons brede assortiment van beveiligingscamera’s, alarmsystemen en rookmelders, bieden wij ook diverse accessoires aan. Bij ons bent u verzekerd van producten van een hoogwaardige kwaliteit voor een gunstige prijs.

De producten kunnen op zichzelf goed functioneren, maar er zijn ook enkele accessoires die van een waardevolle toevoeging zijn. Vandaar dat wij ook onze ogen gericht hebben op allerlei verschillende accessoires en ervoor gekozen hebben om deze producten aan te bieden aan onze klanten. Werp dus gerust even een blik naar ons ruime assortiment, om te kijken of daar nog handige accessoires tussen zitten.

“Van kabels en beugels tot een adapter, en van harde schijven en omvormers tot een recorder. Alles in huis om uw ip camera, camerasysteem, rookmelder of andere apparatuur te voorzien van een praktische upgrade.”

Creëer een eigen beveiliging set met camera’s en alle toebehoren

Voor de beveiliging van een woning, een bedrijfspand of een andere dergelijke ruimte wordt veelal gebruik gemaakt van een of meerdere beveiligingscamera’s. In onze optiek is de beschikking hebben over een of meerdere beveiligingscamera’s een must-have en eigenlijk onmisbaar op het gebied van beveiliging.

Beveiligingscamera’s vormen daarvoor de basis, echter zijn er nog een aantal mogelijkheden om een eigen beveiliging set te creëren in combinatie met diverse toebehoren.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan beeldschermen, netwerkcomponenten, opslag van media en vele andere handige hulpmiddelen. Op deze manier bent u beter in staat om uw beelden te monitoren en te bewaren.

Beschikbare accessoires voor verschillende alarmsystemen

Om na een lange dag werken thuis te komen in een warm en veilig huis is een van de fijnste momenten op een dag. Het creëren van een veilige woning en het maximale doen om inbrekers buiten te houden, is van immens groot belang. Daarbij wordt veelal gekozen voor beveiligingscamera’s, in combinatie met een alarmsysteem.

U kunt op het gebied van alarmsystemen uit verschillende opties kiezen en daar allerlei accessoires aan koppelen. Zo kunt u ervoor kiezen om een beeldscherm of een afstandsbediening te koppelen, zodat u het alarmsysteem beter kunt bedienen. Er zijn accessoires die u met een kabel, maar ook draadloos zou kunnen koppelen aan het basissysteem van een alarmsysteem.

Handige accessoires in combinatie met rookmelders

Een brand kan op verschillende manieren ontstaan en het zou zelfs tot stand kunnen komen zonder dat u dat door hebt. Dan is het wel zo fijn om een rookmelder in huis te hebben hangen die een beginnende brand kan signaleren en vervolgens alarm slaat. Naast dat u andere apparaten met een afstandsbediening kunt bedienen, geldt dat ook voor sommige rookmelders.

Verder kunt ervoor kiezen om de rookmelder op te hangen aan een magnetische plaat of monteren met bevestigingstape. Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden op het gebied van product accessoires, dus neemt u gerust een kijkje in ons assortiment.

Waarom u kiest voor Security Discounter

  • Expertise op de eerste plaats
  • Breed aanbod aan beveiligingscamera accessoires
  • Diverse accessoires gericht op smart home beveiliging

Kies voor Security discounter

Bent u op zoek naar hoogwaardige inbraak- en brandpreventie accessoires? Zoek niet verder! Bij Security Discounter zijn wij uw ideale partner op het gebied van beveiliging. Met ons brede assortiment aan beveiligingscamera’s, alarmsystemen, rookmelders en bijbehorende accessoires bieden wij alles wat u nodig heeft om uw woning, bedrijfspand of andere ruimte veilig te houden.

Wij begrijpen dat uw veiligheid en gemoedsrust van het grootste belang zijn. Daarom streven wij ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden tegen een gunstige prijs. Onze expertise op het gebied van beveiliging zorgt ervoor dat wij u kunnen voorzien van advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste accessoires die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Veel gestelde vragen

Biedt Security Discounter installatieservices aan voor beveiligingsapparatuur?

Ja, bij Security Discounter bieden we installatieservices aan voor beveiligingsapparatuur. We begrijpen dat niet iedereen de technische kennis of tijd heeft om de installatie zelf uit te voeren. Daarom hebben we een team van ervaren professionals die u kunnen helpen bij het installeren en configureren van uw beveiligingssysteem. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een installatiedienst aan te vragen.

Biedt Security Discounter garantie op de aangeboden producten?

Ja, bij Security Discounter bieden we garantie op al onze producten. We streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden en zijn ervan overtuigd dat ze aan uw verwachtingen zullen voldoen.

Mocht er echter onverhoopt een probleem optreden met een product, dan kunt u aanspraak maken op de garantie. De garantieperiode varieert per product en wordt duidelijk vermeld op de productpagina. Neem bij garantieclaims contact op met onze klantenservice, zodat wij u verder kunnen helpen.