SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Audio

Beeld

Bekabeling

Beugels

Binnen of buiten camera

Megapixels

Microfoon

Soort

Toebehoren

Voeding

Vorm camera

Beveiligingscamera accessoires

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Audio

Beeld

Bekabeling

Beugels

Binnen of buiten camera

Megapixels

Microfoon

Soort

Toebehoren

Voeding

Vorm camera

Resultaat 1–20 van de 75 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 75 resultaten wordt getoond

Inbraak- en Brandpreventie accessoirs

Voor producten op het gebied van inbraak- en brandpreventie bent u bij Security Discounter op het juiste adres. Wij zijn de juiste partner op het gebied van beveiliging, inbraak- en brandpreventie. Naast ons brede assortiment van beveiligingscamera’s, alarmsystemen en rookmelders, bieden wij ook diverse accessoires aan. Bij ons bent u verzekerd van producten van een hoogwaardige kwaliteit voor een gunstige prijs. De producten kunnen op zichzelf goed functioneren, maar er zijn ook enkele accessoires die van een waardevolle toevoeging zijn. Vandaar dat wij ook onze ogen gericht hebben op allerlei verschillende accessoires en ervoor gekozen hebben om deze producten aan te bieden aan onze klanten. Werp dus gerust even een blik naar ons ruime assortiment, om te kijken of daar nog handige accessoires tussen zitten.

Creëer een eigen beveiliging set met camera’s en alle toebehoren

Voor de beveiliging van een woning, een bedrijfspand of een andere dergelijke ruimte wordt veelal gebruik gemaakt van een of meerdere beveiligingscamera’s. In onze optiek is de beschikking hebben over een of meerdere beveiligingscamera’s een must-have en eigenlijk onmisbaar op het gebied van beveiliging. Beveiligingscamera’s vormen daarvoor de basis, echter zijn er nog een aantal mogelijkheden om een eigen beveiliging set te creëren in combinatie met diverse toebehoren.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan beeldschermen, netwerkcomponenten, opslag van media en vele andere handige hulpmiddelen. Op deze manier bent u beter in staat om uw beelden te monitoren en te bewaren.

Beschikbare accessoires voor verschillende alarmsystemen

Om na een lange dag werken thuis te komen in een warm en veilig huis is een van de fijnste momenten op een dag. Het creëren van een veilige woning en het maximale doen om inbrekers buiten te houden, is van immens groot belang. Daarbij wordt veelal gekozen voor beveiligingscamera’s, in combinatie met een alarmsysteem. U kunt op het gebied van alarmsystemen uit verschillende opties kiezen en daar allerlei accessoires aan koppelen. Zo kunt u ervoor kiezen om een beeldscherm of een afstandsbediening te koppelen, zodat u het alarmsysteem beter kunt bedienen. Er zijn accessoires die u met een kabel, maar ook draadloos zou kunnen koppelen aan het basissysteem van een alarmsysteem.

Handige accessoires in combinatie met rookmelders

Een brand kan op verschillende manieren ontstaan en het zou zelfs tot stand kunnen komen zonder dat u dat door hebt. Dan is het wel zo fijn om een rookmelder in huis te hebben hangen die een beginnende brand kan signaleren en vervolgens alarm slaat. Naast dat u andere apparaten met een afstandsbediening kunt bedienen, geldt dat ook voor sommige rookmelders. Verder kunt ervoor kiezen om de rookmelder op te hangen aan een magnetische plaat of monteren met bevestigingstape. Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden op het gebied van product accessoires, dus neemt u gerust een kijkje in ons assortiment.