Retouren

Het is nooit leuk. Heeft u uw bestelling binnen, blijkt het niet aan uw verwachting te voldoen. Zonde van de tijd, zonde van het transport. En wat nu ? De keerzijde van kopen bij een Webshop : U loopt het risico dat het product niet aan uw verwachting voldoet. Terug sturen dan maar. Security Discounter doet niet moeilijk als het om retouren gaat. Wel zijn er wat spelregels.

Kocht u een camera of een recorder ? Zet alles dan netjes terug in de fabrieksinstellingen.

Wat moet je doen?
1.  Meldt de retourzending aan middels het retourformulier. Security Discounter zal deze aanmelding per mail bevestigen. Je ontvangt hierbij een persoonlijk retournummer.
2.   Doe de ongebruikte goederen terug in de verpakking, zet de apparatuur terug in de fabrieksinstelling. LET OP ; Dit is belangrijk. Om discussie te voorkomen.
3.   Adresseer de zending aan:
Security Discounter
(o.v.v. retournummer)
Singel 21
2497 GS Den Haag
4.   Vermeld je afzender op de zending

Voorwaarden voor retourzendingen

  • Een retourzending kun je binnen 14 werkdagen na levering aanmelden via het retourformulier.
  • Als u een systeem heeft gebruikt, zet dit dan terug in de fabrieksinstellingen. Als u een wachtwoord heeft ingesteld kunnen wij er immers niet meer in.
  • Na ontvangst van het persoonlijk retournummer dient de retourzending binnen 14 dagen in het bezit te zijn van Security Discounter.
  • Je betaalt de kosten van een retourzending zelf.
  • Goederen aangekocht in onze uitverkoop pagina kunnen niet geretourneerd worden.

Afhandeling door Security Discounter
Na ontvangst controleren wij of de retourzending voldoet aan de voorwaarden. Indien wij constateren dat dit niet het geval is, nemen wij contact op om de situatie te bespreken. Als alles in orde is, storten wij het aankoopbedrag binnen vier werkdagen terug