SELECTIE VERFIJNEN

Merk
Kleur
Aanbieding
Accu
Audio
Beeld
Beugels
Binnen of buiten camera
Display
Diversen
Infrarood licht
Intercom
Megapixels
Microfoon
Opslag
Optie Uitvouwen
Opslag
Sets
Soort
Toebehoren
Voeding
Vorm camera

Beveiligingscamera recorder

Recorders voor het opnemen van uw beelden

Wanneer u verschillende beveiligingscamera’s binnen of rondom uw woning opgehangen heeft, wilt u de beelden op kunnen slaan. Voor het opslaan van deze beelden heeft u een digitale video recorder nodig, die wij los in ons assortiment verkopen. Mocht u voor een complete camera set van Security Discounter gekozen hebben, dan zit deze recorder hier vaak standaard bij. Er zijn verschillende aspecten om rekening mee te houden, wanneer u een recorder aanschaft. In dit artikel leest u meer over deze aandachtspunten. Zo wordt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen!
Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

Kijk naar het aantal kanalen van een recorder

Een van deze aandachtspunten is het aantal kanalen wat een recorder u biedt. Het aantal kanalen moet minimaal overeenkomen met het aantal camera’s wat u binnen en buiten uw woning heeft opgehangen. Vaak kiest men er echter voor, om een recorder met een groter aantal kanalen te kopen. De kans bestaat immers, dat u in de toekomst nieuwe camera’s aan uw beveiliging toe zal toevoegen. In zo’n situatie hoeft u geen nieuwe recorder te kopen, als u hier vooraf al rekening mee gehouden heeft. Daarbij kan het geen kwaad om kanalen op uw recorder in eerste instanatie ongebruikt te laten.

Overige kooptips voor recorders

Niet alleen het aantal kanalen van een recorder kan een belangrijk aandachtspunt voor u zijn. Kijk bijvoorbeeld ook goed naar het type camera wat op een recorder aangesloten kan worden. Sommige kanalen zijn geschikt voor analoge camera’s, terwijl andere recorders ook gebruikt kunnen worden in combinatie met een IP camera. Hierbij speelt niet alleen het type beveiligingscamera een rol. Ook het aantal megapixels kan van invloed zijn. Sommige recorders zijn specifiek bedoeld voor camera’s met maximaal 3 of 4 megapixels. Zou u een scherpere beveiligingscamera met de recorder verbinden, dan gaat een deel van de beeldkwaliteit hiervan verloren.