SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Audio

Bekabeling

Megapixels

Microfoon

Opslag

Opslag

Sets

Soort

Toebehoren

Voeding

Intercom

Op zoek naar intercoms of bijbehorende accessoires? Bij Security Discounter hebben wij diverse intercom apparaten en accessoires op voorraad. Denk hierbij aan drukknoppen, monitoren, magneetcontacten en allerlei andere apparaten om uw intercoms te kunnen installeren. Daarnaast biedt Security Discounter ook verschillende sets met alle benodigde apparaten.

Het voordeel aan een intercom is dat u eerst kunt kijken wie er voor de deur staat, voordat u toegang verleend. Hierdoor voorkomt u ongewenst bezoek en worden het aantal inbraakpogingen sterk verlaagd.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Audio

Bekabeling

Megapixels

Microfoon

Opslag

Opslag

Sets

Soort

Toebehoren

Voeding

Intercom kopen

Met een intercom is het gemakkelijker om ongewenst bezoek te weren. U krijgt op uw monitor te zien wie er voor de deur staat en kan met een druk op de knop de deur openen. Dankzij een gebruiksvriendelijke monitor is het eenvoudig in gebruik. Daarnaast is er een microfoon aanwezig waardoor u ook tegen de bezoeker kan praten. Dit is bijvoorbeeld makkelijk wanneer er een postbezorger voor de deur staat, en u eerst wilt weten wat voor pakketje er binnen komt.

Daarnaast is het gemakkelijk om andere apparaten te koppelen aan de intercom. Zo kunt u een beveiligingscamera toevoegen zodat u meerdere beelden op de monitor kan bekijken. Ook kunt u een magneetcontact toevoegen zodat het alarmsysteem af slaat wanneer er een ongewenst bezoek plaatsvind.