SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Soort

Toebehoren

Deuropener

Bent u op zoek naar een deuropener die gemakkelijk te installeren is en direct werkt? Bij Security Discounter hebben wij praktische deuropeners die eenvoudig te koppelen zijn aan elektrische beveiligingsmechanismen.

De deuropener is voorzien van 12 Vdc arbeidsstroom met blusdiode. Dit is werkende stroom opener in een symmetrische behuizing met een intern roterende regelbare grendel van ca. 3 mm. Deze ontgrendeld onder zijdelingse druk tot een maximum van 20kg.

De voordelen van een elektrische deuropener:

  • Op afstand bestuurbare controle voor het openen van deuren;
  • Slechts een kleine aanpassing nodig om te installeren;
  • De meeste insteeksloten zijn toepasbaar met een elektrische deuropener;
  • Bijna alle drukknop, intercom of camera systemen kunnen aangesloten worden op de elektrische deuropener;
  • Een elektrische opener is een goedkope wijze om uw toegang te kunnen controleren.
Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Soort

Toebehoren

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Deuropener kopen

Een deuropener wordt tegenover het insteekslot, in het deurkozijn gemonteerd. Het is eigenlijk ter vervanging van de originele sluitplaat die is bevestigd in de deur. Voor het plaatsen van een deuropener is het vaak nodig om kleine aanpassing te doen in het deurkozijn.. De deuropener elektrisch aansluiten kan met een twee-aderige bekabeling op vrijwel alle drukknop-, intercom- of camerasystemen. Hiermee is het dus mogelijk om op afstand de deur te ontgrendelen.

Bij Security Discounter zijn wij verkoper van beveiliging-gerelateerde apparatuur. Zorg ervoor dat uw woning of pand goed beveiligd is en kies voor onze producten!