SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Soort

Toebehoren

Deuropener

Bent u op zoek naar een deuropener die gemakkelijk te installeren is en direct werkt? Bij Security Discounter hebben wij praktische deuropeners die eenvoudig te koppelen zijn aan elektrische beveiligingsmechanismen.

De deuropener is voorzien van 12 Vdc arbeidsstroom met blusdiode. Dit is werkende stroom opener in een symmetrische behuizing met een intern roterende regelbare grendel van ca. 3 mm. Deze ontgrendeld onder zijdelingse druk tot een maximum van 20kg.

De voordelen van een elektrische deuropener:

  • Op afstand bestuurbare controle voor het openen van deuren;
  • Slechts een kleine aanpassing nodig om te installeren;
  • De meeste insteeksloten zijn toepasbaar met een elektrische deuropener;
  • Bijna alle drukknop, intercom of camera systemen kunnen aangesloten worden op de elektrische deuropener;
  • Een elektrische opener is een goedkope wijze om uw toegang te kunnen controleren.
Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Soort

Toebehoren

Wat is een deuropener?

Een deuropener, ook wel bekend als een elektrische deuropener of elektrische grendel, is een apparaat dat wordt gebruikt om de vergrendeling of grendeling van een deur op afstand te bedienen. Dit kan worden gedaan met behulp van verschillende methoden, zoals een afstandsbediening, toegangscontrolesystemen, intercomsystemen of zelfs via mobiele apps. Standaard deuropeners bieden gemak en extra beveiliging doordat ze de mogelijkheid bieden om deuren te ontgrendelen zonder fysieke sleutels te gebruiken. Ze worden vaak gebruikt in bedrijven, appartementsgebouwen, en woningen waar toegangsbeheer en gemak van belang zijn.

Voordelen van elektrische deuropener

Elektrische deuropeners bieden verschillende voordelen, waaronder:

  1. Toegangscontrole: Ze stellen beheerders in staat om de toegang tot gebouwen of ruimtes op afstand te beheren, wat de veiligheid en het gemak verhoogt.
  2. Gemak: Gebruikers kunnen deuren ontgrendelen zonder fysieke sleutels te gebruiken, wat handig is voor gasten, bezorgers of personeel.
  3. Beveiliging: Elektrische deuropeners kunnen worden geïntegreerd met beveiligingssystemen, waardoor ze een extra beveiligingslaag bieden door te voorkomen dat ongeautoriseerde personen toegang krijgen.
  4. Audit Trails: Sommige systemen bieden registratie van deuropeningsactiviteiten, wat nuttig is voor het bijhouden van wie, wanneer en waar toegang heeft gekregen.

Gemakkelijk deuren openen en sluiten: Extra veiligheid

Elektrische deuropeners bieden het gemak van het openen en sluiten van deuren met minimale inspanning. Met een druk op de knop kunnen gebruikers de deur ontgrendelen en openen, zonder dat ze een fysieke sleutel hoeven te zoeken of te gebruiken. Dit is vooral handig in situaties waar veel mensen in en uit een gebouw moeten gaan, zoals kantoren, appartementencomplexen of commerciële ruimtes. Het vergemakkelijkt ook de toegang voor personen met beperkte mobiliteit, waardoor ze meer zelfstandigheid en vrijheid krijgen bij het betreden en verlaten van gebouwen. Openen en sluiten was nooit zo makkelijk.

Elektrische deuropener kopen

Een deuropener wordt tegenover het insteekslot, in het deurkozijn gemonteerd. Het is eigenlijk ter vervanging van de originele sluitplaat die is bevestigd in de deur. Voor het plaatsen van een deuropener is het vaak nodig om kleine aanpassing te doen in het deurkozijn.. De deuropener elektrisch aansluiten kan met een twee-aderige bekabeling op vrijwel alle drukknop-, intercom- of camerasystemen. Hiermee is het dus mogelijk om op afstand de deur te ontgrendelen.

Bij Security Discounter zijn wij verkoper van beveiliging-gerelateerde apparatuur. Zorg ervoor dat uw woning of pand goed beveiligd is en kies voor onze hoogwaardige kwaliteit producten!