SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Aanbieding

Beugels

Soort

Toebehoren

Beveiligingscamera beugel

Beugels en accessoires voor camera’s

Security Discounter biedt u niet alleen een breed scala aan beveiligingscamera’s voor binnen en buiten aan. Ook bieden we diverse beugels en accessoires, om uw camera’s aan te kunnen bevestigen. Zo blijven de camera’s stevig op hun plaats hangen! Met name buitencamera’s moeten tegen een stootje kunnen, wanneer het bijvoorbeeld stevig waait in de herfst of winter. Naast de beugels voor uw camera’s bieden we ook diverse stickers aan. Plak de stickers op een raam aan de voorzijde van uw woning of op de deur, om ongewenste bezoekers af te schrikken. Door hen vooraf te wijzen op de aanwezigheid van camera’s, zullen zij uw woning minder snel als doelwit van een inbraak nemen.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Aanbieding

Beugels

Soort

Toebehoren

Resultaat 1–20 van de 43 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 43 resultaten wordt getoond

Handige beugels voor de bevestiging van camera’s

Bij sommige beveiligingscamera’s wordt standaard een bevestigingsmechanisme meegestuurd. Dit mechanisme zal echter niet altijd direct aan uw wensen voldoen. Mogelijk wil u de camera in een bepaalde hoek op kunnen hangen, terwijl het mechanisme alleen een loodrechte bevestiging mogelijk maakt. Voor dergelijke situaties bieden wij een breed scala aan beugels aan. De beugels zijn van kunststof of metaal gemaakt, wat ze zeer stevig maakt. Daarbij zijn de beugels eenvoudig aan een wand te bevestigen, met de voorgeboorde gaten in het materiaal.

Tip: kijk ook eens naar de mogelijkheid om een regenkap boven uw beveiligingscamera voor buiten te hangen! Zo bent u verzekerd van een scherp beeld.

Verschillende andere accessoires voor uw camera’s

Zoals eerder beschreven werd, bieden we u niet alleen beugels aan voor de bevestiging van uw camera’s. Ook vindt u verschillende andere accessoires in ons assortiment. De stickets zijn hier een goed voorbeeld van! Ook kunt u bij ons terecht voor een video encoder, voor een aansluitdoos, voor een binnenpost, enzovoorts. Met de binnenpost is het mogelijk om de beelden van uw camera’s live vanuit uw woning te bekijken. Dit kan handig zijn, wanneer u de camera’s bijvoorbeeld rond de voordeur heeft opgehangen.