SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Audio

Beeld

Beugels

Soort

Toebehoren

Voeding

Neovo

Security Discounter verkoopt een selectie van de beeldschermen van Neovo. Deze displays zijn ontwikkeld om langdurig beelden weer te geven in de juiste kwaliteit.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Audio

Beeld

Beugels

Soort

Toebehoren

Voeding

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Neovo is wereldleider op het gebied van betaalbare beeldschermen voor zowel de professionele als consumentenmarkt. Het bedrijf, dat is opgericht in 1999, heeft zijn hoofdkwartier in Taipei, Taiwan, en kantoren in Europa, Azië en Noord Amerika. AG Neovo, waarvan de naam is afgeleid van de Griekse woorden Neo en Vo wat Nieuwe Visie betekent, was een van de eerste in de industrie die grotere mogelijkheden voor beeldschermen zag.

Als bedrijf is AG Neovo serieus in haar aanpak. Door te luisteren naar de specifieke eisen van de markt herdefinieert AG Neovo zijn product- en dienstenaanbod met de capaciteiten om te presteren op plaatsen waar maar weinig concurrenten kunnen presteren.

Neovo produceert verschillende soorten displays voor meerdere markten. Uiteraard verkopen wij die modellen die geschikt zijn voor weergave van Video beeld en beveiligingscamera’s

Schermen van AG Neovo zijn veel meer dan computermonitoren. Met ingebouwde video-ondersteuning maken de beeldschermen van AG Neovo zonder problemen verbinding met een NVR of een Recorder voor een reeks kijk- en weergavemogelijkheden.