SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Audio

Bekabeling

Binnen of buiten camera

Microfoon

Opslag

Opslag

Sets

Soort

Voeding

Vorm camera

Partizan

Partizan is een Europees merk dat in 2008 is opgericht. Dankzij het team van eersteklas ontwikkelaars en de constante innovaties, bekleedt het bedrijf een leidende positie op de markt van videobewakingssystemen en beveiliging. Eigen kantoren en vertegenwoordigers zijn geconcentreerd in 10 landen in Europa, Azië en het Midden-Oosten, en de productie ervan wordt met succes gebruikt in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Audio

Bekabeling

Binnen of buiten camera

Microfoon

Opslag

Opslag

Sets

Soort

Voeding

Vorm camera

Partizan volgt geen markttrends, maar bepaalt vooraf de weg van zijn evolutie. Daarom wordt speciale aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling van innovatieve producten. Onder het merk Partizan creëren we moderne oplossingen voor AHD-videobewaking, IP-videobewaking en toegangscontrole. Bovendien maakt het ontwikkelingsteam van Partizan hun eigen software om te werken met videobewakings- en toegangscontrolesystemen. Partizan Cloud is een uniek aanbod, het is ‘s werelds eerste complete oplossing voor video-cloudopslag van CCTV-fabrikant.

De beveilingscameras, de videodeurbellen, en de home automation van Partizan zijn allemaal te koppelen in de prijswinnende App van Partizan. Al uw apparatuur in 1 app, veilig en gebruiksvriendelijk.

De kwaliteit van een product speelt een zeer belangrijke rol in de kosten van de hele productieketen – van onderzoek tot productieproces en exploitatie. Dit betekent dat het personeel en de partners van het bedrijf systematisch gecertificeerd, geattesteerd en verplicht zijn om beroepsopleidingen te volgen. Partizan Security Company staat open voor nieuwe ideeën en kansen, nieuwe partners en manieren van zakendoen.

Partizan is niet alleen een aparte naam in een mooie verpakking. Thuis of op kantoor, op het fabrieksterrein of op de bank − Partizan heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding.