Ezviz camera binnen CS-CV248-A0-32WMFR

Ezviz Wi-Fi camera geschikt voor binnen

Artikelnummer

9922000002 

Verzendkosten

€ 0,00 

Direct uit voorraad leverbaar?

1 dag(en)

EAN

6970443213302  

€ 169,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 9

Aantal: 
Bestellen

De Ezviz binnen camera kunt u draadloos verbinden met uw huis, kantoor of winkel. Hiermee kunt u alles in de gaten houden als u er niet bent. U kunt de beelden eenvoudig bekijken via de app op uw telefoon. 

Inhoud van de doos
1 x C6T
1 x afstandsbediening
1 x draadloos magnetisch contact
1 x voet
1 x netsnoer
1 x voedingsadapter
1 x boorsjabloon
1 x schroevenkit
1 x snelstartgids


Kenmerken camera

TOEGANG TOT MAX. 32 SENSOREN
In de doos vindt u twee sensoren. Als dit niet voldoende is, kunt uextra EZVIZ-sensoren aanschaffen en koppelen met de camera.

ALTIJD UP-TO-DATE
Wanneer beweging wordt gesignaleerd, wordt onmiddellijk eenwaarschuwing naar uw mobiele telefoon verzonden, via een app-melding. U weet wat er gebeurt op het moment dat het gebeurt.

LUISTEREN EN PRATEN
De camera beschikt over een geïntegreerde luidspreker enmicrofoon. Open de app en luister naar wat er gebeurt, of praat viade luidspreker in de ruimte wanneer er een indringer is of wanneerde hond op de bank ligt te slapen.

BELANGRIJKE MOMENTEN OPSLAAN EN DELEN
De camera beschikt over een geïntegreerde micro SD-kaart die128 GB opslag ondersteunt. Ideaal om een grappige video vanuw peuter te bewaren. U kunt ook foto's en video's opslaan op dedraadloze NVR (netwerkvideorecorder) van

EZVIZ.GEÏNTEGREERDE EZVIZ-OPLOSSING
De C6T maakt verbinding met alle EZVIZ-sensoren (voorhuisdieren, sirenes, waterlekkage, deuren en ramen). All-roundveiligheid binnen handbereik.

DE APP DOET AL HET WERK
Met de gebruiksvriendelijke EZVIZ-app kunt u tot vierlive videostreams tegelijk bekijken. U kunt al uw EZVIZ-beveiligingsapparatuur verbinden met een en dezelfde app.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.