Beveiligings Camera Outdoor draadloze Kit LCD 4 camera's met 2 megapixel

Camera kit draadloos met 4 camera's


Artikelnummer

99800005 

Verzendkosten

€ 0,00 

Direct uit voorraad leverbaar?

1 dag(en)

EAN

5060491861288  

€ 499,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Deze wifi camera set van Partizan is een 4-kanaals set voor videobewaking buitenshuis met een mogelijkheid tot draadloze gegevensoverdracht via Wi-Fi. Dit is een perfecte oplossing voor een huis of kantoor wanneer u een uitstekende beeldkwaliteit, een betaalbare prijs en mobiliteit nodig heeft. Een complete DVR heeft een ingebouwd 10-inch scherm, wat u een aankoop van een afzonderlijke monitor bespaart. Het is ook uitgerust met Wi-Fi-technologie voor het draadloos verzamelen van afbeeldingen. De camera's zijn uitgerust met een behuizing die stof- en waterdicht is, waardoor deze geschikt is voor gebruik buitenshuis. De set bevat ook alle benodigde accessoires voor een snelle installatie en opstarten.

De belangrijkste kenmerken van deze kit zijn vier camera's met de 2 megapixel capaciteit.  met de mogelijkheid van draadloze videosignaaltransmissie naar de DVR en krachtige infraroodverlichting om op te nemen bij weinig licht.

De netwerk-NVR met een ingebouwd scherm, verschillende video-opnamemodi en FullHD-resolutie, evenals uitgebreide netwerkfuncties en ingebouwde luidsprekers maken het systeem compleet.
Installatie van dit systeem is erg eenvoudig. De recorder maakt automatisch contact met de camera's door het eigen wifi signaal. U hoeft enkle de camera's te voorzien van stroom. Indien u de beelden niet alleen op het scherm, maar ook op uw telefoon wilt ontvangen, dan kunt u de app downloaden en de qr code scannen, die het systeem u toont. Heel eenvoudig.

De belangrijkste kenmerken van de set:


  • Camera's met een resolutie van 2,0 MP

  • Kan buiten of in gebouwen worden gebruikt zonder verwarming

  • Het is mogelijk om 24 uur per dag videobewaking in te stellen

  • Camera's met vaste focuslens (f 3,6 mm)

  • Wifi. Ingebouwde antenne voor draadloze verbinding

  • Montageset, voeding en ethernetkabel zijn inbegrepen. Alles wat u nodig hebt voor de installatie van de camera is al in de doos!

  • Lcd-scherm met ingebouwde NVR voor videomonitoring van IP-camera's
  • een harde schijf is inbegrepen

  •  

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.