Kiyoh

Vreemde eigenaar

De eigenaar vond het nodig om na een klacht over spam over beoordelingen, mij met bedrijfsnaam en toenaam te vermelden en mijn email adres met naam die ik gebruikt heb bij de bestelling aan te melden bij een website voor speeltjes voor volwassenen, waarschijnlijk ook bij andere aanbieders mij aangemeld zodat ik spam krijg op mijn email adres. Het valt op door de naam die ik gebruikt heb bij de bestelling, heel kinderachtige narcistische manier van handelen.
- Castricum - 29/06/2024

Goeie uitleg en advies !

Heel prettig geholpenAlles uitgelegd en nog hulp per telefoon gehad Een aanrader

Reactie van het bedrijf

Dank ! Je hebt een mooie set beveiligingscamera's gekocht en zelf geïnstalleerd. Goed gedaan.

- Haarlem - 28/06/2024

Klantvriendelijkheid

Zeer vriendelijk en oplossingsgericht.
- Lelystad - 23/06/2024

Geen reacties

Geen enkele reactie op mail en whatsapp !Wacht op toepassing kortingscode want deze heb ik ontvangen maat kon ik niet inbrengen bij bestelling ?
- Asse - 16/06/2024

Goed en snel advies

Vragen worden snel beantwoord. Zeer goede service.
- Leiden - 03/06/2024

Hat alles prima geklappt

Hat alles prima geklappt. Ware wie beschrieben, ordentlich verpackt und schnell geliefert. Danke, gerne wieder.

Reactie van het bedrijf

Danke schön!Für erschwingliche Sicherheitskameras und Einbruchmeldesysteme sind Sie jederzeit willkommen. Wir bedienen Kunden aus Belgien, Deutschland, Frankreich, Österreich und England mit der gleichen Freude wie unsere niederländischen Kunden.

- Weinsberg - 31/05/2024

Na leverlange tijd de verkeerde kleur ontvangen

Had een witte automatische branddeur stopper besteld. Specifiek naar gezocht. En drie keer raden. Zwart ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Dag Jules,Dat is natuurlijk vervelend. Het is overigens geen probleem om dit te laten weten, zodat we je alsnog een witte kunnen sturen. We maken wel eens fouten, maar die zetten we dan uiteraard weer recht. Mits we de gelegenheid krijgen natuurlijk.

- Haarlem - 28/05/2024

Goede service met goed materiaal, zeker aan te raden!

Dag na mijn bestelling achteraan gebeld omdat ik een deadline had met mijn klant. Ik ben goed te woord gestaan en mijn bestelling werd goed verwerkt. Volgende dag was de pallet geleverd.Rack is van goede kwaliteit, zeker aan te raden. Wel moest ik het inelkaar zetten maar dat ging prima. Handleiding is niet echt duidelijk maar je komt er wel uit.Ik zal in de toekomst zaken blijven doen hier!

Reactie van het bedrijf

Dank je voor de beoordeling Omar. Je bent van harte welkom.

- Capelle - 27/05/2024

Vakkundig advies en goede service

Heel goed geholpen door iemand die kennis van zaken heeft. Erg fijn om zo snel tot een goede keuze te komen. Daarnaast werd mijn bestelling op verzoek netjes opgestuurd na mijn vakantie, zodat de bedenktijd niet al bij terugkomst verstreken zou zijn.

Reactie van het bedrijf

Dank voor de beoordeling Mathijs. Er zijn veel beveiligingscamera's te kiezen op onze webshop Securitydiscounter.nl. We begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is een keuze te maken. Een telefoontje kan dan verhelderend werken. Succes met de installatie!

- Almere - 22/05/2024

Zeer tevreden

Ik koop mijn NVR en HikVision Camera’s alleen bij Security Discounter. Voor betrouwbaarheid en support als er problemen zijn met de CCTV dan ben je op het uiste adres. Prijsklasse geen commentaar, dat is goed! Voor mij een cijfer 10 :)

Reactie van het bedrijf

We gaan bijna blozen Antoin. Dank voor de mooie woorden. Het betekend veel voor ons.

- Zelhem - 21/05/2024
250 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10