Wat is het beste alternatief voor een Ring deurbel? 

De Ring doorbell is een populaire keuze voor veel huiseigenaren die op zoek zijn naar een slimme manier om hun voordeur te beveiligen. Naast dat u altijd kunt zien wie er voor de deur staat is het ook een praktische oplossing voor het aannemen van pakketjes. Een slimme deurbel mag dan ook niet ontbreken. 

Maar is de deurbel van Ring nog altijd de beste keuze? Of zijn er tegenwoordige betere of voordeligere deurbellen op de markt verkrijgbaar? In deze blog vertellen we daar graag meer over. 

Waarom een slimme deurbel laten installeren? 

Een slimme deurbel is inmiddels onmisbaar geworden op het gebied van woningbeveiliging. Niet alleen schrikt het inbrekers af om toegang te krijgen tot uw woning, het biedt ook de mogelijkheid om realtime mee te kijken vanaf uw smartphone. Het aannemen van pakketjes of het communiceren met bezoekers zonder dat u zelf aanwezig bent, wordt hierdoor veel gemakkelijker.

De Ring deurbel was een van de eerste smart deurbellen die voor een relatief betaalbare prijs werd aangeboden. Vandaag de dag is er veel meer keuze en kunt u beter vergelijken op basis van functionaliteit. 

Welke alternatieven voor de Ring deurbel zijn er? 

Bij Security Discounter hebben wij een aantal vergelijkbare deurbellen die dezelfde functionaliteiten bieden als de Ring deurbel. Deze alternatieven zijn qua kwaliteit en kunnen uw beveiligingssysteem dan ook goed aanvullen. We lichten er twee toe. 

  • Partizan draadloze video-intercom: De Partizan – Meyers MBD-100 is een video deurbel die alles ziet. Dit komt doordat deze deugdelijke video deurbel uitgerust is met een bewegingsdetector en een slimme functie voor menselijke detectie. Als er iemand in beeld verschijnt, krijgt u gelijk een melding op uw smartphone! Zelfs in het donker geeft dit model tot 3 meter afstand een helder beeld. Verder is de moderne video deurbel van Partizan uitgerust met een 2MP-camera, een ingebouwde microfoon, een luidspreker en heeft een ondersteuning voor SD-kaarten.
  • Ezviz DB2C-kit draadloze videodeurbel: De Ezviz DB2C-Kit is een slimme deurbelkit met een draadloze videodeurbel en bel. U kunt uw bezoekers overal zien en horen en deuren openen zonder dat u ze opnieuw hoeft te bedraden. Met PIR-bewegingsdetectie onderscheidt de deurbel op intelligente wijze het menselijk lichaam van andere objecten en activeert onmiddellijk de nodige alarmen, waardoor uw huis 24 uur per dag, dag of nacht wordt beschermd.
Beste alternatief Ring deurbel

Waar moet u op letten bij de aankoop van een slimme deurbel? 

Wanneer u een nieuwe deurbel koopt zijn er een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden, met name op het gebied van functionaliteit en kwaliteit. Let dan ook onder meer op het volgende: 

  • Beeldkwaliteit van de camera: De kwaliteit van het beeld van de camera is ontzettend belangrijk. Hoe scherper het beeld, hoe gedetailleerder u de bezoekers en eventuele gebeurtenissen kunt zien.
  • Realtime: De meeste deurbellen bieden ook de mogelijkheid om realtime mee te kijken via een app. Controleer voor de zekerheid of de app gebruiksvriendelijk is en goed presteert op uw smartphone of tablet.
  • Twee-weg audio: Wilt u de deurbel ook gebruiken om te praten tegen de persoon die voor de deur staat? Zorg er dan voor dat de deurbel is uitgerust met een twee-weg audiofunctie. Deze functie omvat zowel een ingebouwde microfoon als een luidspreker.
  • Compatibiliteit met andere systemen: Kijk of de deurbel compatibel is met andere smart home-apparaten en -systemen die u al heeft, zoals slimme verlichting, alarmsystemen en sloten.
  • Bewegingsdetectie: Controleer of de deurbel geavanceerde bewegingsdetectie biedt en of deze instelbaar is. Goede bewegingsdetectie kan u waarschuwen voor activiteit rondom uw voordeur, zelfs als iemand niet aanbelt.

Een slimme deurbel bestellen? Kies voor Security Discounter

Een slimme deurbel is een must-have om de veiligheid rondom uw woning te verhogen en uw comfort te verbeteren. Met een slimme deurbel kunt u eenvoudig zien wie er voor uw deur staat en kunt u direct communiceren via uw smartphone, waar u ook bent. 
In onze webshop bestelt u eenvoudig en snel uw gewenste video deurbel. Indien u daar wat advies bij kunt gebruiken, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.