Wifi kit. 2 draadloze camera's met 2 Megapixel resolutie

Draadloze camera set. 2 megapixel camera's met infra rood verlichting. 2 HD camera's, Ip 66, daardoor ook buiten te gebruiken

Artikelnummer

9920000117 

Verzendkosten

€ 0,00 

Direct uit voorraad leverbaar.

1 dag(en)

EAN

7629649916713  

€ 199,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen

Longse maakt camera sets, speciaal voor particulieren en klein zakelijke gebruikers. Deze set is geheel draadloos. De 4 HD cameras en de recorder hebben een eigen voeding. Het beels wordt draadloos verzonden naar de recorder en is daar te zien op een beeldscherm ( niet meegeleverd) of de beelden zijn op te vragen via een app. Deze app is op zowel android als op IOS te downloaden.

Het menu is in het Nederlands in te stellen. Het installeren van deze set is goed te doen voor een leek. De camera's kopplen direct aan de recorder als u het systeem aan zet. Een gebruikersmenu neemt met u de belangrijkste stappen door.

De camera's hebben een zend bereik van 350 meter in het buitenterrein. Deze afstand wordt verkort door opstakels. Voor binnen gebruik kunt u uitgaan van een goed resultaat onder de 15 meter, als er muren staan tussen de camera en de recorder.

Bij deze set wordt een harde schrijf van 1 terra Byte meegeleverd. Dit is voldoende opslag voor enkele dagen beeld.

De set bevat :
1 recorder met harde schijf
2 camera's
1 muis
1 netwerkkabel
bevestigingsmateriaal
Mocht u toch problemen ondervinden bij het in gebruik nemen van de set, neemt u dan gerust contact op. Wij kunnen u telefonisch ondersteunen.

Meest bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.