Kiyoh

Na leverlange tijd de verkeerde kleur ontvangen

Had een witte automatische branddeur stopper besteld. Specifiek naar gezocht. En drie keer raden. Zwart ontvangen.
- Haarlem - 28/05/2024

Goede service met goed materiaal, zeker aan te raden!

Dag na mijn bestelling achteraan gebeld omdat ik een deadline had met mijn klant. Ik ben goed te woord gestaan en mijn bestelling werd goed verwerkt. Volgende dag was de pallet geleverd.Rack is van goede kwaliteit, zeker aan te raden. Wel moest ik het inelkaar zetten maar dat ging prima. Handleiding is niet echt duidelijk maar je komt er wel uit.Ik zal in de toekomst zaken blijven doen hier!

Reactie van het bedrijf

Dank je voor de beoordeling Omar. Je bent van harte welkom.

- Capelle - 27/05/2024

Vakkundig advies en goede service

Heel goed geholpen door iemand die kennis van zaken heeft. Erg fijn om zo snel tot een goede keuze te komen. Daarnaast werd mijn bestelling op verzoek netjes opgestuurd na mijn vakantie, zodat de bedenktijd niet al bij terugkomst verstreken zou zijn.

Reactie van het bedrijf

Dank voor de beoordeling Mathijs. Er zijn veel beveiligingscamera's te kiezen op onze webshop Securitydiscounter.nl. We begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is een keuze te maken. Een telefoontje kan dan verhelderend werken. Succes met de installatie!

- Almere - 22/05/2024

Zeer tevreden

Ik koop mijn NVR en HikVision Camera’s alleen bij Security Discounter. Voor betrouwbaarheid en support als er problemen zijn met de CCTV dan ben je op het uiste adres. Prijsklasse geen commentaar, dat is goed! Voor mij een cijfer 10 :)

Reactie van het bedrijf

We gaan bijna blozen Antoin. Dank voor de mooie woorden. Het betekend veel voor ons.

- Zelhem - 21/05/2024

Camera's Hicvision

Heb de 8 mb zwart en witte camera's en opslag met HD 3TB aangekocht voor buiten. De mooie weer geving zeker nog op 100 meter goed zichtbaar met het inzoomen. Dus een goed en mooi set om je eigendom tijdens nachten of afwezigheid van afstand te controleren. Installatie van het geheel is ook goed te doen je moet wel even een laptop of beeldscherm hebben om de fine tuning af te stellen. Beeld is gescheiden opslag instelling voor benadering voertuigen personen of algemeen. Zo kun je ook zones instellen wat je alleen belangrijk vind. Op de HD terug inzien kun je algeheel voertuigen of personen zo ook terug zien met geluid als je dit west. Dus ja een mooi en overzichtelijk systeem wat goed werkt benadering is al op een goede 100 meter al opneembaar Dus kort gezegd een zeer goed camara systeem.

Reactie van het bedrijf

Dank voor de uitgebreide beoordeling. Het is fijn om te lezen dat de kwaliteit van onze beveiligingscamera's wordt gewaardeerd en dat het zelf installeren goed te doen is.

- Graauw - 17/05/2024

Uitstekend

Ik bestel regelmatig producten en deze zijn van top kwaliteit. de bestellingen worden zeer snel geleverd. Bedankt hiervoor.

Reactie van het bedrijf

Wij zijn fan van terugkerende klanten!. Dank voor het vertrouwen.

- Passendale - 28/04/2024

top service

goede communicatie en een vlotte verzending. kwaliteit apparatuur.
- Voorschoten - 23/04/2024

correct, perfect en snel

Zeer goed advies over de ideale NVR en welke harde schijven, daarbij werkt alles bijzonder vlot. De configuratie neemt wat tijd, maar er zijn zoveel mogelijkheden dat uiteindelijk elke camera, zelfs oude versies goed werken en de display op monitor zowel als op gsm vloeiend wereken!

Reactie van het bedrijf

Dank voor de duidelijke beoordeling. Fijn dat alles goed werkt.

- Houthalen - 09/04/2024

Zeer tevreden

Zeer goede service,snelle levering en betaalbaar. Een echte aanrader
- Linne - 07/04/2024

Snelle leverantie

Telefonische hulplijn is perfect. Komplimenten aan Thijs en Edwin

Reactie van het bedrijf

:-)

- Maastricht - 24/03/2024
244 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10