Professioneel samengestelde camera sets

Verbeter de beveiliging van uw volledige woning of bedrijfspand, door voor een camera set uit ons assortiment te kiezen. Deze camera sets zijn samengesteld met kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Naast de camera’s vindt u in veel van deze sets een recorder, waarmee u de gemaakte beelden direct op kunt slaan. Het gebruik van camera’s in en rondom uw woning en bedrijfspand wordt aangeraden, om de kans op een inbraak te verkleinen. Een camera aan uw gevel zal een inbreker op voorhand afschrikken!

Tip: kijk ook eens naar onze losse camera’s voor binnen en buiten! Hiermee kunt u een bestaande camera set uitbreiden.

Camera sets voor binnen en buiten

Let bij het vergelijken van de verschillende camera sets uit ons assortiment goed op het type camera, wat hierbij inbegrepen zit. Sommige camera’s zijn specifiek bedoeld voor het gebruik binnen uw woning of bedrijfspand. Andere camera’s komen buiten een pand goed tot hun recht. Vanzelfsprekend worden er ook camera sets aangeboden, die zijn samengesteld met camera’s voor binnen en buiten. Bovenal bestaan deze sets enkel uit producten van een zeer hoge kwaliteit. De recorders beschikken over voldoende kanalen om de beelden van alle beveiligingscamera’s uit de set op te kunnen slaan.

Verschillende camera’s met elkaar vergelijken

Niet alleen zitten er verschillen in de plek waar decamera’s het beste gebruikt kunnen worden. Ook bestaan er verschillenin de kwaliteit hiervan! Kijk bij het vergelijken van beveiligingscamera’s uit deze camera sets bijvoorbeeld naar het aantal megapixel waarover een camera beschikt. Dit zegt iets over de kwaliteit van de beelden, die met de camera gemaakt kunnen worden. Ook belangrijk is het vergelijken van de manier waarop beelden bij slecht licht worden gemaakt. Inbrekers slaan hun slag immers voornamelijk tijdens de avonduren!

Veel camera’s zijn te verbinden aan het internetin huis! Zo zijn beelden ook via een mobiele telefoon of laptop te bekijken.

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

De Zomer Opruiming is gestart. Kijk onder het menu opruiming voor gehalveerde prijzen !

X