SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Soort

Z-Wave

Z-Wave is een bekende techniek binnen smart home. Dit komt door het aantal specifieke voordelen die het mee brengt ten opzichte van andere smarttechnologieën. Zo is alle communicatie tussen apparaten twee-wegs. Om deze reden is Z-Wave, net als Zigbee, erg betrouwbaar voor domotica. Z-Wave wordt veel gebruikt om apparaten slim te laten combineren tot een sterk beveiligingssysteem. U kunt Z-Wave als het ware zien als Wi-Fi, maar dan gericht op de automatisering in huis. Het grootste verschil tussen Z-Wave en Zigbee is dat Zigbee op dezelfde draadloze and loopt als Wi-Fi en Bluetooth. Z-Wave apparaten hebben daarentegen verschillende frequenties en vereisten voor andere regio’s.

Bij Security Discounter hebben wij diverse Z-Wave apparaten om de beveiliging binnenshuis te optimaliseren. Laat u adviseren en kies voor de technologische voordelen van Z-Wave!

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Soort

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Rookmelder Z-Wave

Z-Wave apparaten hebben als voordeel dat ze allemaal met elkaar kunnen worden verbonden, dankzij smart home technologie. Het past dan ook bij de technologische ontwikkelingen rondom Internet of Things. Toch is het natuurlijk mogelijk om ook individuele apparaten in huis te halen. Zo heeft Z-Wave verschillende preventie-producten in haar assortiment: rookmelders, bewegingssensoren, deursensoren, koolstofmonoxide-melders en gasmelders. Alles om uw woning te beveiligen tegen onzichtbare gevaren en inbraken.