SELECTIE VERFIJNEN

Merk
Kleur
Aanbieding
Accu
Audio
Beeld
Beugels
Binnen of buiten camera
Display
Diversen
Infrarood licht
Intercom
Megapixels
Microfoon
Opslag
Optie Uitvouwen
Opslag
Sets
Soort
Toebehoren
Voeding
Vorm camera

Rookmelder onafhankelijk

Vanaf dit jaar zijn rookmelders verplicht in uw woning. Iedere etage moet minimaal worden voorzien van 1 rookmelder. Ook in bedrijfspanden is het natuurlijk verplicht om rookmelders te plaatsen. Onze onafhankelijke rookmelders zijn ontzettend eenvoudig te monteren en kunnen u direct beveiligen tegen onverwachte brandschade. Een brand kan zeer plotseling verschijnen en dus is het ontzettend fijn om producten in huis te hebben die snel alarm slaan wanneer er sprake is van rook of vuur. Alleen op deze manier bent u snel gealarmeerd en kunt u hulp inschakelen. Voorkom onnodige brandschade en haal de nodige brand detectie materialen in huis. Bij Security Discounter hebben we tal van kwalitatieve producten op voorraad voor de scherpste prijzen.
Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Belangrijke aandachtspunten voor het plaatsen van een onafhankelijke rookmelder

Een brand kan heel onverwachts komen, zonder dat u dat door hoeft te hebben. Het is dan ontzettend prettig wanneer u op iedere etage een rookmelder geplaatst hebt. We raden aan om een rookmelder op het plafond te plaatsten, met minimaal 50 centimeter van de muren en hoeken. Verder is het verstandig om een rookmelder niet boven de verwarming op te hangen of op tochtige plekken zoals bij een ventilatieopening.

Security Discounter, alles voor een brandveilige woning!

Bij Security Discounter bent u op de juiste plek voor al uw brandpreventie-artikelen, zoals onafhankelijke brandmelders. Hier vindt u tal van producten om snel brand te detecteren, zonder dat het ten koste gaat van enorme schades.  Onze producten zijn enkel van bekende topmerken en daardoor erg betrouwbaar. Voor scherpe prijzen versterkt u de branddetectie in uw woning en kunt u zorgenvrij wonen.