SELECTIE VERFIJNEN

Beveiligingscamera set digitaal

De veiligheid van uw pand of huis staat voorop. Daarom wilt u voorzien zijn van een beveiligingscamera die zowel inbrekers afschrikt, als alles vast legt. Een beveiligingscameraset kan uitkomst bieden wanneer u een groter oppervlakte in beeld wilt brengen. Bij Security Discounter hebben we diverse digitale camerasets op voorraad die eenvoudig te installeren zijn in uw ruimtes. De sets zijn samengesteld met kwalitatieve producten van betrouwbare topmerken als Hikvision. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van de scherpste prijzen.

Een beveiligingscamera is een ideale manier om mogelijke inbrekers af te schrikken. Op deze manier verlaagt u het aantal inbraakpogingen drastisch. Als het u toch overkomt dat u te maken krijgt met een inbraak, heeft u gelukkig altijd beeldmateriaal. Dit is essentieel bij het identificeren van het ongeval. Bij Security Discounter staan we voor u klaar met diverse digitale beveiligingscamera sets.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Resultaat 1–20 van de 42 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 42 resultaten wordt getoond

Beveiligingscamerasets digitaal vindt u bij Security Discounter!

Onze sets bestaan uit verschillende samenstellingen. Dit betekent dat wij voor iedere situatie een set kunnen leveren. Of het nu gaat om een kleine woning, of een groot kantoorpand, met onze beveiligingscamera set digitaal weet u zeker dat alle benodigde ruimte worden voorzien van een beveiligingscamera.

Logischerwijs bestaat er binnen ons aanbod een groot prijsverschil. Dit heeft te maken met de kwaliteit van de producten en het aantal apparaten dat in de set zijn inbegrepen. Toch kennen de sets een aantal praktische voordelen:

  • Alles in een bundel, specifiek naar wens
  • Alle apparaten kunnen uitstekend met elkaar worden gekoppeld
  • Gemakkelijke installatie dankzij onze duidelijke gebruiksaanwijzingen
  • Altijd een recorder die de beelden samenbrengt en op slaat
  • Eenvoudig om extra camera’s toe te voegen aan de bundeling

Digitale beveiligingscamera sets zijn enorm praktisch!

Digitale beveiligingscamera’s in sets zijn ontzettend praktisch en makkelijk te installeren. Dankzij de handige gebruiksaanwijzing is het mogelijk om de set in korte tijd te laten werken. U bent op deze manier verzekerd van extra beveiliging van uw gewenste ruimtes in uw woning of pand. De recorder zorgt er daarnaast voor dat beelden opgeslagen worden en altijd terug te kijken zijn.

Wanneer u de camera’s buiten wilt gebruiken raden we aan om voor een set te kiezen waarbij de resolutie relatief hoog is. Zeker in het donker is het prettig als de camera scherpe beelden kan vastleggen.

Voor het breedste aanbod aan digitale camera sets bent u bij Security Discounter op de juiste plaats! Beveilig wat u lief heeft en voorkom vervelende bijkomstigheden!