Hikvision DS-7604NI-K1 4 kanaals NVR

129.95 incl. btw

129.95 incl. btw

Levertijd minimaal 8 werkdagen

85 op voorraad

Ophalen bij ons afhaalpunt mogelijk

Gratis verzending vanaf 60 euro

Beste kwaliteit en 2 jaar garantie

Let op: de levertijd voor dit product is minimaal 8 werkdagen!

 

SKU: VV300239Categories: Beveiligingscamera recorder, IP recorders

Hikvision DS-7604NI-K1

Overzicht

De Hikvision DS-7604NI-K1 is een moderne 4-kanaals IP-recorder, die beeld opneemt van IP-camera’s met een resolutie van 8 MP. De Hikvision DS-7604NI-K1 is uitgerust met parallelle HDMI/VGA-uitgangen die hetzelfde beeld weergeven.

1 SATA-poort maakt aansluiting van harde schijven (wordt niet meegeleverd) met een capaciteit tot 8 TB mogelijk. Als het geheugen vol is, wordt automatisch overschrijven geactiveerd om verlies van de nieuwste gegevens te voorkomen. Via de ingebouwde USB-poorten kunt u een USB-stick of externe schijf aansluiten en specifieke fragmenten naar externe gegevensdragers kopiëren.

De Hikvision DS-7604NI-K1 NVR ondersteunt beveiligingscamera’s met ingebouwde VCA-analyse (bijv. virtuele lijn, verboden terrein, enz.) voor snel zoeken naar interessante beelden. Als er beveiligingscamera’s met AcuSense op zijn aangesloten, is het bovendien mogelijk om snel te zoeken naar opnames die voldoen aan de criteria voor het type mens/voertuig.

De Hikvision DS-7604NI-K1 NVR ondersteunt VCA-alarmen (bijv. lijnoverschrijding, inbraakdetectie, betreden en verlaten van gebieden, enz.) die kunnen worden gegenereerd en verzonden door Hikvision IP-camera’s. Om deze functionaliteit te gebruiken, moet de camera het betreffende VCA-alarm ondersteunen.

Wanneer aan een activeringscriterium wordt voldaan, kan een specifieke alarmactie worden geactiveerd, zoals: het activeren van een alarmuitgang, het verzenden van een e-mail, het verwittigen van een meldkamer, enz., afhankelijk van de configuratie.

Uitgebreide analytische functies maken meer geavanceerde projecten mogelijk, snel zoeken naar interessante gebeurtenissen en slimme opname die ruimte op de harde schijf bespaart.

U kunt beveiligingscamera’s uit de AcuSense-serie die zijn uitgerust met een algoritme voor bewegingsdetectie 2.0 aansluiten op de Hikvision DS-7604NI-K1 NVR. Het bewegingsdetectiesysteem 2.0 kan detectiegebeurtenissen analyseren in termen van detectie van mensen of voertuigen.

Hierdoor worden alarmmeldingen gefilterd en onnodige alarmen geblokkeerd. Opnamen die op de NVR zijn opgeslagen, kunnen eenvoudig en snel worden doorzocht op criteria voor mens/voertuig.

Compressie is een zeer belangrijke parameter die de voortgang van het apparaat bewijst. Hoe beter de compressie, hoe lager de vereiste bandbreedte bij dezelfde subjectieve kwaliteit. H.265 (HEVC – High Efficiency Video Coding) is momenteel de meest efficiënte compressiemethode.

Vergeleken met zijn voorganger (H.264) vermindert het de datastroom en de vraag naar schijfcapaciteit met de helft. Daarom kunnen harde schijven met een gehalveerde capaciteit worden gebruikt of kunnen opnames twee keer zo lang worden bewaard. De verbeterde versie H.265+ is geoptimaliseerd voor gebruik in CCTV-bewakingssystemen. Ze zorgen voor een verdere reductie van datastromen.

iVMS-4200 is clientsoftware voor het beheer en de supervisie van Hikvision-beveiligingssystemen, zoals NVR’s (IP, TurboHD), video-intercoms, toegangscontrole, settopboxen, enz. Met de software kunt u eenvoudig en gemakkelijk alle systemen bewaken door het aanbieden van weergave vanaf IP-beveiligingscamera’s, het op afstand afspelen van opnamen, configuratie op afstand, afhandeling van alarmgebeurtenissen, tweeweg audiotransmissie, e-map-ondersteuning, opnemen op een HDD en nog veel meer.

De mobiele applicatie Hik-Connect is bedoeld om Hikvision-apparaten te bedienen met behulp van mobiele telefoons met het besturingssysteem Android of iOS. Het kan worden gebruikt om op afstand live video te bekijken van NVR, netwerkcamera’s, video-intercoms via Wi-Fi, 2G- of 3G-netwerken en om opgenomen video te bekijken.

Met de applicatie kunnen video-intercoms worden bediend die bovendien het op afstand openen van elektrische deuren, het ontvangen van meldingen en het doorverbinden van oproepen van de buitenpost naar de telefoon mogelijk maakt bij afwezigheid van de bewoner. De applicatie ondersteunt connectiviteit via IP en de P2P-cloud. Hik-Connect is ook de naam van een cloudgebaseerde service die toegang tot apparaten mogelijk maakt zonder een extern IP-adres.

Het beeld van de IP-beveiligingscamera wordt als datastroom naar de recorder gestuurd. Dankzij de ondersteuning van de ANR-functie (Automatic Network Replenishment) kan de Hikvision IP-beveiligingscamera die is uitgerust met een microSD-kaart (deze worden niet meegeleverd) hierop opnames opslaan in het geval van een netwerkstoring, d.w.z. problemen met de communicatie tussen de camera en de recorder.

Nadat het probleem is opgelost, worden de opnamen automatisch gesynchroniseerd met de recorder en gemarkeerd met een andere kleur op de afspeelbalk. Een dergelijke oplossing garandeert de continuïteit van de opnames en verhoogt de prestaties van het gehele systeem.

SADP (Search Active Device Protocol) is een gratis, gebruiksvriendelijk hulpprogramma dat is ontworpen om te zoeken naar Hikvision IP-beveiligingscamera’s en NVR’s in het lokale netwerk. De zoekfunctie voor netwerkapparaten kan ook worden gebruikt om de netwerkparameters van apparaten te wijzigen, b.v. om standaardwachtwoorden te wijzigen of te herstellen. Gedetailleerde informatie over de software, het gebruik ervan en wachtwoordherstel (par. 8) is te vinden in het volgende artikel: SADP-toepassing – LAN-tool voor het organiseren van CCTV-systemen op basis van Hikvision-apparaten.

 

Kenmerken

 • Opnemen in resoluties tot 8 MP
 • Gelijktijdige HDMI/VGA-uitgangen
 • Maximale invoer-/uitvoerbandbreedte – 40/80 Mbps
 • Ondersteunt tot 4 IP-camera’s van Hikvision of andere fabrikanten via Onvif
 • Ondersteunt 1 SATA-schijf met een capaciteit van maximaal 8 TB
 • Ondersteunt camera’s met ingebouwde VCA-analyse (virtuele lijn, inbraakdetectie, enz.)
 • Ondersteuning voor camera’s met AcuSense en Motion Detection 2.0 (mens/voertuigfilter)
 • Ondersteunde compressie H.265 (+)/H.264 (+)/MPEG4, *Ondersteunde functies: ANR
 • Audio I/O voor tweerichtingscommunicatie
 • 2 x USB 2.0
 • Ethernet-poorten: 1 x RJ 10100/1000 Mbps
 • Applicatie voor een pc iVMS-4200 en smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS)
 • Toegang via P2P

 

In de doos

 • 1 x Hikvision DS-7604NI-K1 4 kanaals NVR
 • toebehoren
 • handleiding

 

Downloads

handleiding downloaden 1 Hikvision DS-7604NI-K1 4 kanaals NVR
Technische gegevens Hikvision DS-7604NI-K1
handleiding downloaden 1 Hikvision DS-7604NI-K1 4 kanaals NVR
Snelstart gids Hikvision DS-7604NI-K1
handleiding downloaden 1 Hikvision DS-7604NI-K1 4 kanaals NVR
Gebruikers handleiding Hikvision DS-7604NI-K1

 

Kleur

Merk

Mogelijkheid tot opslag

Soort

,

Voeding

Kunnen wij helpen?

Onze ervaren medewerkers helpen u graag.
Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon en Facebook. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

Liever bellen?
Bel ons op +31 (0)88 111 0016
Email ons : info@securitydiscounter.nl