Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF 2.8mm 5MP vaste turret beveiligingscamera

35.95 incl. btw

35.95 incl. btw

Levertijd minimaal 8 werkdagen

34 op voorraad

Ophalen bij ons afhaalpunt mogelijk

Gratis verzending vanaf 60 euro

Beste kwaliteit en 2 jaar garantie

Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF

Let op: de levertijd voor dit product is minimaal 8 werkdagen!

 

Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF analoge turbo camera

Overzicht

De Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF turret beveiligingscamera kan worden gebruikt in videobewakingssystemen op basis van verschillende soorten DVR’s. De gebruiker kan de vereiste videostandaard selecteren uit HD-TVI, HD-CVI, AHD of de oudere CVBS (ANALOOG).

Een standaard wordt geselecteerd door de schakelaars op de extra kabels op de juiste manier in te stellen. De Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF genereert beelden van hoge kwaliteit met een resolutie van 5 MP. Dankzij de hoge gevoeligheid van de beeldsensor (0,003 lx) en de ingebouwde IR-verlichting gemaakt in EXIR 2.0-technologie met een bereik tot 30 m, biedt de camera videodekking van hoge kwaliteit, zelfs bij weinig licht.

High Definition Transport Video Interface (HD-TVI) is een nieuwe technologie waarmee gebruikers ongecomprimeerde video met hoge resolutie kunnen verzenden via coaxiale of twisted-pair kabels (met behulp van speciale baluns). Het verzonden videosignaal is in analoge vorm, met een veel grotere bandbreedte dan in het geval van CVBS (SD). Omdat het signaal niet wordt gecomprimeerd, is het beeld natuurlijker tijdens live-weergave. Er is geen vertraging en de configuratie van het systeem is eenvoudiger in vergelijking met IP CCTV-oplossingen.

Het OSD-menu van de Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF kan worden bediend met behulp van de videosignaalkabel. De besturing is mogelijk via een compatibele DVR: selecteer PTZ-besturing in het menu en schakel het menu van de beveiligingscamera in, waarmee u toegang krijgt tot alle configuratie-opties.

Het Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF is een turret beveiligingscamera met vier systemen die werkt volgens de TVI-, AHD-, CVI- en CVBS- normen met een vaste lens van 2,8 mm . De Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF heeft een 5MP CMOS-sensor, die werkt met een resolutie van 2560×1944 pixels. De D- WDR- functie, die de dynamiek van de camera verbetert, haalt meer details uit het contrasterende observatieplan.

De Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF heeft ook een ingebouwde IR LED-verlichting met een bereik tot 30 meter . De camerabehuizing heeft een beschermingsklasse van IP67. Dit houdt in dat de beveiligingscamera stof- en waterdicht is. De Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF wordt gevoed door 12V DC. Deze wordt niet meegeleverd en is hier verkrijgbaar.

De beveiligingscamera’s uit de nieuwe Hikvision-serie hebben geïntegreerde infraroodstralers die een effectieve beeldregistratie mogelijk maken, zelfs bij volledig gebrek aan licht in de omgeving.

Bovendien zijn de IR-stralers gemaakt in de EXIR-technologie, waardoor een rechthoekige lichtverdeling van de scène wordt verkregen – dit betekent dat de EXIR-stralers de scène veel gelijkmatiger verlichten dan standaard illuminators, wat zich vertaalt in een toename van de zichtbaarheid van details in het opgenomen beeld .

 

Kenmerken

 • Beeldresolutie: 5 MP (2560 x 1944) bij 20 fps
 • Selecteerbare videostandaard: HD-TVI, AHD, HD-CVI of CVBS
 • Gevoeligheid: 0,003 lx
 • Lens: 2.8 mm
 • WDR: 130dB
 • OSD-menu: bestuurd vanaf DVR via de signaalkabel
 • Mechanisch schakelend IR-filter (ICR)
 • Weerbestendige behuizing: (IP67)
 • Slimme IR-schijnwerper (EXIR 2.0) met bereik tot 30 m

 

In de doos

 • 1 x Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF 2.8mm 5MP vaste turret beveiligingscamera
 • bevestigings materiaal
 • handleiding

 

Downloads

handleiding downloaden 1 Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF 2.8mm 5MP vaste turret beveiligingscamera
Technische gegevens Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF
handleiding downloaden 1 Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF 2.8mm 5MP vaste turret beveiligingscamera
Snelstart gids Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF
handleiding downloaden 1 Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF 2.8mm 5MP vaste turret beveiligingscamera
Gebruikers handleiding Hikvision DS-2CE76H8T-ITMF
Binnen of buiten camera

, ,

Kleur

Lens

Megapixels

Merk

Soort

,

Voeding

Vorm camera

Kunnen wij helpen?

Onze ervaren medewerkers helpen u graag.
Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon en Facebook. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

Liever bellen?
Bel ons op +31 (0)88 111 0016
Email ons : info@securitydiscounter.nl