Resultaat 1–9 van de 47 resultaten wordt getoond

Beugels en accessoires voor camera's

Security Discounter biedt u niet alleen een breed scala aan beveiligingscamera's voor binnen en buiten aan. Ook bieden we diverse beugels en accessoires, om uw camera's aan te kunnen bevestigen. Zo blijven de camera's stevig op hun plaats hangen! Met name buitencamera's moeten tegen een stootje kunnen, wanneer het bijvoorbeeld stevig waait in de herfst of winter. Naast de beugels voor uw camera's bieden we ook diverse stickers aan. Plak de stickers op een raam aan de voorzijde van uw woning of op de deur, om ongewenste bezoekers af te schrikken. Door hen vooraf te wijzen op de aanwezigheid van camera's, zullen zij uw woning minder snel als doelwit van een inbraak nemen.

Handige beugels voor de bevestiging van camera's

Bij sommige beveiligingscamera's wordt standaard een bevestigingsmechanisme meegestuurd. Dit mechanisme zal echter niet altijd direct aan uw wensen voldoen. Mogelijk wil u de camera in een bepaalde hoek op kunnen hangen, terwijl het mechanisme alleen een loodrechte bevestiging mogelijk maakt. Voor dergelijke situaties bieden wij een breed scala aan beugels aan. De beugels zijn van kunststof of metaal gemaakt, wat ze zeer stevig maakt. Daarbij zijn de beugels eenvoudig aan een wand te bevestigen, met de voorgeboorde gaten in het materiaal.

Tip: kijk ook eens naar de mogelijkheid om een regenkap boven uw beveiligingscamera voor buiten te hangen! Zo bent u verzekerd van een scherp beeld.

Verschillende andere accessoires voor uw camera's

Zoals eerder beschreven werd, bieden we u niet alleen beugels aan voor de bevestiging van uw camera's. Ook vindt u verschillende andere accessoires in ons assortiment. De stickets zijn hier een goed voorbeeld van! Ook kunt u bij ons terecht voor een video encoder, voor een aansluitdoos, voor een binnenpost, enzovoorts. Met de binnenpost is het mogelijk om de beelden van uw camera's live vanuit uw woning te bekijken. Dit kan handig zijn, wanneer u de camera's bijvoorbeeld rond de voordeur heeft opgehangen.

Over SecurityDiscounter
Social Media
WhatsApp Contact

Adres

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

SOCIAL MEDIA

ADRES

Singel 21
2497 GS Den Haag
+31 (0)88 111 0016

De Zomer Opruiming is gestart. Kijk onder het menu opruiming voor gehalveerde prijzen !

X