Doseerlicht op aluminium zuil

399.95

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Ophalen bij ons afhaalpunt mogelijk

Gratis verzending vanaf 60 euro

Beste kwaliteit en 2 jaar garantie

Doseerlicht waarmee bezoekersaantallen zijn te reguleren

 

SKU: 99400300002Categories: Doseerlichten

Overzicht

Doseerlicht op aluminium zuil.

Wilt u kunnen bepalen hoe druk het is in uw winkel, sportschool, restaurant of bibliotheek, maar dit ook duidelijk communiceren naar de klanten? Wilt u een grote stroom mensen kunnen reguleren en een duidelijk deurbeleid hebben? Dan is dit product misschien iets voor u!

Dit handige stoplicht functioneert als uitstekende druktemeter voor uw winkel. Is het lampje groen? Dan is er genoeg plaats in de zaak en mag de klant naar binnen. Is het lampje rood? Dan moet de klant even wachten totdat er een andere klant naar buiten gaat. Ideaal voor crowd management dus. Ook in andere situaties is dit doseerlicht uitstekend te gebruiken. Denk aan scholen, openbare gebouwen enzovoorts.

Het stoplicht wordt handig bedient doormiddel van een afstandsbediening met een bereik van maar liefst 20 meter, dus geschikt voor bijna iedere situatie. Met een handige druk op de knop verspringt het licht van groen naar rood en omgekeerd. Aan de acherzijde van het bord is een ledlamp die aangeeft of het doseerlicht op rood staat. Zou heeft u altijd zicht op de status van het doseerlicht

Ook over de stroomtoevoer hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het product geleverd wordt met een adapter en snoer van 3 meter.

Het product is daarbij gemaakt uit hoogwaardig materiaal waardoor u niet bang hoeft te zijn dat het na 3 klikjes al gedaan is. Mocht er toch iets mis zijn? Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons!

 

Kenmerken

  • Stoplicht op aluminium standaard (rood/groen)
  • Bediening doormiddel van drukknop afstandbediening (bereik 20m)
  • Stroom via lichtnet
  • Kabellengte: 3 m
  • Hoogte is 1.60 M

 

In de doos

  • 1 x Doseerlicht op aluminium zuil

 

Kunnen wij helpen?

Onze ervaren medewerkers helpen u graag.
Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon en Facebook. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

Liever bellen?
Bel ons op +31 (0)88 111 0016
Email ons : info@securitydiscounter.nl