SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Soort

Toebehoren

Voeding

Doseerlichten

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Soort

Toebehoren

Voeding

Wilt u kunnen bepalen hoe druk het is in uw winkel, sportschool, restaurant of bibliotheek, maar dit ook duidelijk communiceren naar de klanten? Wilt u een grote stroom mensen kunnen reguleren en een duidelijk deurbeleid hebben? Dan is dit product misschien iets voor u!

De 1,5 meter samenleving vraagt echter wel om aanpassing om verantwoord te kunnen winkelen. Hoe voorkomt u dat er ineens een te groot aantal personen uw zaak in komen, terwijl u een limiet moet stellen aan het aantal aanwezigen? Het antwoord is natuurlijk een vorm van crowd control.

Deze handige stoplichten functioneren als uitstekende druktemeter voor uw winkel. Is het lampje groen? Dan is er genoeg plaats in de zaak en mag de klant naar binnen. Is het lampje rood? Dan moet de klant even wachten totdat er een andere klant naar buiten gaat. Ideaal voor crowd management dus. Ook in andere situaties zijn deze doseerlichten uitstekend te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan scholen, openbare gebouwen etc.

De stoplichten worden handig bedient doormiddel van een afstandsbediening met een bereik van maar liefst 20 meter, dus geschikt voor bijna iedere situatie. Met een handige druk op de knop verspringt het licht van groen naar rood en omgekeerd.

Ook over de stroomtoevoer hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het product geleverd wordt met een adapter en snoer van 3,5 meter.

Het product is daarbij gemaakt uit hoogwaardig materiaal waardoor u niet bang hoeft te zijn dat het na 3 klikjes al gedaan is. Mocht er toch iets mis zijn? Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons!

Er zijn verschillende oplossingen :

Stoplicht klein; zeer geschikt voor winkels en kleine openbare gelegenheden.

Stoplicht groot; voor een betere zichtbaarheid voor grote ingangen of meer afstand tussen de ingang en het stoplicht

Doseerlicht op een aluminium zuil. prominent bij uw voordeur.

Automatisch doseerlicht: U kent ze van de opritten naar de snelweg. Het doseerlicht springt om de 2 seconden op groen, zodat grote groepen bezoekers gefaseerd een doorgang of gang in kunnen lopen. Zo voorkomt u dat er groepsvorming ontstaat in de gang.
Doseerlichten zijn speciaal ontwikkeld voor winkels, sportclubs, scholen en openbare gelegenheden die de toestroom aan gasten willen reguleren.