SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Audio

Beeld

Soort

Toegangscontrole biometrie

Het aantal jaarlijkse inbraken neemt steeds meer toe. Logischerwijs wilt u een inbraak in uw woning of bedrijfspand voorkomen. Er zijn tal van apparaten die ervoor zorgen dat uw beveiliging wordt versterkt, waardoor inbrekers worden afgeschrikt en het aantal inbraakpogingen sterk reduceert. Een toegangscontrole biometrie op uw deuren is een manier om ervoor te zorgen dat binnentreden een stuk moeilijker is. Een biometrie toegangscontrole wordt in verschillende soorten aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een magneetcontact op uw deuren of voor een codetableau. Het gebruik van een codetableau is voornamelijk interessant voor bedrijfspanden. U kunt deze beveiligingscomponenten ook gebruiken op tussendeuren. Dit kan handig zijn, wanneer u wilt voorkomen dat medewerkers in alle ruimtes van uw pand kunnen komen.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Audio

Beeld

Soort

Toegangscontrole biometrisch

Biometrische toegangscontrole kan ervoor zorgen dat het betreden van deuren extra bemoeilijkt wordt. Door de technologie is het mogelijk om enkel mensen binnen te laten treden met een pasje, code of andere wijze. Op het moment dat het contact tussen de magneten onderbroken wordt, zal er een alarm geactiveerd worden. Op deze manier vormen de magneetcontacten een vorm van een toegangscontrole voor uw woning. Dit geldt vanzelfsprekend niet, wanneer het alarmsysteem niet is ingeschakeld.

De biometrische toegangscontrole maakt het mogelijk om de beelden van uw beveiligingscamera’s te koppelen. Hierdoor kan de binnenpost als het ware worden gebruikt als intercom, mits er een microfoon bij de deur is gemonteerd. Dit maakt het een stuk makkelijker om allereerst te controleren wie er voor de deur staat, voor je toegang verleent.

Bij Security Discounter staan we altijd voor u klaar om uw ruimtes extra te beveiligen. Bij ons vindt je diverse apparatuur voor de scherpste prijzen!