SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Bekabeling

Soort

Toebehoren

Alarmsysteem magneetcontacten

Een magneetcontact is een contact waarbij een magneet tegen een detector wordt gehouden. Bij het verwijderen van de magneet zal de detector dit opmerken en zal het alarm op de hoogte worden gesteld van de onderbreking. Dit zal leiden tot een sirene die klinkt. Een magneetcontact wordt vaak gebruikt voor deuren en ramen en zal u van extra beveiliging voorzien.

Een magneetcontact is ontzettend praktisch om inbraakpogingen te voorkomen. Zodra het contact merkt dat de magneet wordt verwijdert, door bijvoorbeeld een deur te openen, slaat het alarm aan en wordt u binnen no-time op de hoogte gebracht van de gebeurtenis. Naar alle waarschijnlijkheid is dit voldoende om de inbreker direct af te schrikken.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Bekabeling

Soort

Toebehoren

Security Discounter, voor al uw alarmsysteem accessoires

Het beveiligen van uw huis of bedrijfspand begint bij een goed werkend alarmsysteem. Zo nu en dan is het nodig om uw systemen te verbeteren of sommige onderdelen te vervangen. Bij Security Discounter hebben wij dan ook allerlei accessoires op voorraad om u altijd te verzekeren van een werkend alarmsysteem. Zo kunt u uw woning of pand zonder zorgen verlaten en weet u zeker dat het alarm zijn werk doet.

Bij Security Discounter staan we altijd voor uw klaar voor het beveiligen van uw ruimtes. Of het nu gaat om een beveiligingscamera, alarmsysteem of accessoires, dit is the place to be!