SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Soort

Toebehoren

Beveiligingscamera netwerk UPS

UPS staat voor uninterruptible power supply, ook wel een ongebroken stroomvoorziening. De UPS wordt soms ook wel eens aangeduid als een soort back up batterij. De UPS zorgt voor back-upstroom wanneer je gewone stroom uit zal vallen of de spanning tot een zeer laag niveau daalt. Een UPS zorgt voor een veilige uitschakeling van uw apparatuur, zonder dat er data verloren gaat. De grootte en het ontwerp van een UPS bepalen hoe lang deze u stroom kan leveren. U kunt de UPS dus ook wel zien als een soort noodoplossing tussen de hoofdstroomvoorziening en de noodstroomvoorziening.

In banken of ziekenhuizen kunnen minuten zonder stroom een kwestie van leven of dood zijn. Dit willen zij koste wat het kost voorkomen. Een UPS is dan ook een product wat onmisbaar is in branches waarbij de stroom ten alle tijden niet mag wegvallen. Een UPS is ontworpen om dit probleem op te lossen door onmiddellijk in te grijpen. Dit wordt gedaan door het systeem een flinke stroomstoot te geven en het vervolgens door te geven aan je back-upsysteem zodra dit actief is.

Security Discounter heeft diverse UPS op voorraad, om u ten alle tijden te voorzien van een stroom back-up.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Soort

Toebehoren

Verschillende soorten UPS

Een UPS is er in verschillende soorten, afhankelijk van de grootte van uw stroomvoorzieningen. De UPS multi-bus UPS is bijvoorbeeld ideaal voor MKB-bedrijven of winkels. Het vermogen van dit apparaat is 1000VA, ruim voldoende om stroomtekort op te vangen. Een UPS is eenvoudig te installeren dankzij gratis meegeleverde software.

Ook voor thuisgebruik is het mogelijk om een compacte UPS te gebruiken. De NeTYS UPS van het merk Socomec heeft verschillende uitgangen om de aansluiting gemakkelijk te maken, en kan zo’n 600VA aan. Dit is ruim voldoende om te voorkomen dat uw computersysteem door een stroom tekort data verliest. Installeer de UPS en verzeker uzelf van extra bescherming wanneer uw stroom uitvalt of in snelle mate afneemt. Op deze manier blijft uw data beschikbaar en verliest u deze niet.

Voorkom vervelende gevolgen door tijdig uw preventie-artikelen in huis te slaan. Security Discounter is dé place to be voor brandmelders, alarmsystemen, UPS, beveiligingscamera’s en andere accessoires.