SELECTIE VERFIJNEN

Kleur

Soort

Toebehoren

Beveiligingscamera HDMI splitter

Een HDMI splitter maakt het eenvoudig om meerdere monitoren aan elkaar te koppelen. Wanneer u gebruik maakt van meerdere beveiligingscamera’s is dit een prettige oplossing om toch alle beelden op twee monitoren te plaatsen, zonder te hoeven werken met twee verschillende camera groepen. Door alles op een overzicht te krijgen is het gemakkelijker om beelden te verzamelen en te bundelen.

Onze 1×2 HDMI-splitters gebruiken een enkele HDMI-bron en geven toegang tot meerdere HDMI-gootstenen. Hierdoor kan een HDMI-apparaat eenvoudig worden opgesplitst in twee HDMI-compatibele monitoren of projectoren. Bovendien kan het adapter ook aan het einde van een lange HDMI-kabel worden geplaatst. De resolutie van deze HDMI-splitter kan oplopen tot 3840×2160 / 30Hz.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Kleur

Soort

Toebehoren

Waarom een HDMI splitter gebruiken?

Een HDMI-splitter biedt verschillende voordelen als het gaat om het aansluiten van meerdere beveiligingscamera’s op monitoren. Hier zijn enkele redenen waarom je een HDMI-splitter zou kunnen gebruiken:

– Weergave op meerdere monitoren: Met een HDMI-splitter kun je meerdere monitoren eenvoudig met elkaar verbinden. Dit is vooral handig als je meerdere beveiligingscamera’s hebt en de beelden tegelijkertijd op meerdere monitoren wilt bekijken. Hierdoor kun je een beter overzicht behouden en de beelden gemakkelijker verzamelen en analyseren.

– Geen aparte cameragroepen: Door het gebruik van een HDMI-splitter hoef je niet te werken met aparte cameragroepen of schakelaars. Je kunt alle beelden op één scherm plaatsen zonder dat je tussen verschillende camerafeeds hoeft te schakelen. Dit bespaart tijd en maakt het beheer van de beveiligingscamera’s efficiënter.

– Eenvoudige installatie: HDMI-splitters zijn over het algemeen gemakkelijk te installeren. Je sluit eenvoudig de HDMI-bron (bijvoorbeeld een DVR of NVR) aan op de ingang van de splitter en verbind vervolgens de uitgangen van de splitter met de monitoren. Hierdoor kun je snel aan de slag en genieten van de voordelen van het gebruik van meerdere monitoren voor je beveiligingscamera’s.

– Hoge HDMI resolutie-ondersteuning: HDMI-splitters, zoals onze 1×2 HDMI-splitters, ondersteunen vaak hoge resoluties, zoals 3840×2160 / 30Hz. Hierdoor kun je genieten van scherpe en gedetailleerde beelden op de aangesloten monitoren, wat vooral belangrijk is bij het bekijken van beveiligingscamera-opnamen.

HDMI splitter nodig? HDMI uitgang vindt u hier!

Een HDMI-extender is ontzettend praktisch wanneer u meerdere monitoren op een scherm wilt bundelen. Bij Security Discounter staan we graag voor u klaar om de beveiliging van uw woning of bedrijfspand een stuk eenvoudiger te maken. Om die reden zijn wij verkoper van alles op het gebied van beveiligingscamera’s, rookmelders, alarmsystemen en tal van accessoires. Ontdek wat we u te bieden hebben!