SELECTIE VERFIJNEN

Merk

Kleur

Soort

Toebehoren

Beveiligingscamera HDMI splitter

Een HDMI splitter maakt het eenvoudig om meerdere monitoren aan elkaar te koppelen. Wanneer u gebruik maakt van meerder beveiligingscamera’s is dit een prettig oplossing om toch alle beelden op twee monitoren te plaatsen, zonder te hoeven werken met twee verschillende cameragroepen. Door alles op een overzicht te krijgen is het gemakkelijker om beelden te verzamelen en bundelen.

Onze 1×2 HDMI-splitters gebruiken een enkele HDMI-bron en geven toegang tot meerdere HDMI-gootstenen. Hierdoor kan een HDMI-apparaat eenvoudig worden opgesplitst in twee HDMI-compatibele monitoren of projectoren. Bovendien kan het ook aan het einde van een lange HDMI-kabel worden geplaatst. De resolutie van deze HDMI-splitter kan oplopen tot 3840×2160 / 30Hz.

Product filteren

Product filteren

Blader door uw gewenste product via het snelfiltersysteem

Merk

Kleur

Soort

Toebehoren

Beveiligingscamera HDMI extender vindt u hier!

Een HDMI extender is ontzettend praktisch wanneer u meerdere monitoren op een scherm wilt bundelen. Bij Security Discounter staan we graag voor u klaar om de beveiliging van uw woning of bedrijfspand een stuk eenvoudiger te maken. Om die reden zijn wij verkoper van alles op het gebied van beveiligingscamera’s, rookmelders, alarmsystemen en tal van accessoires. Ontdek wat we u te bieden hebben!